Lördag 25/2

25 feb, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/manadens-astro-februari/

Väduren 21/3-19/4

Du tar nya tag när det gäller din hälsa idag. Det kan vara att du börjar lägga upp ett kostschema, börjar motionera eller kanske testar några lite mer andliga övningar så som yoga eller meditation. Under eftermiddag kan du få nyheter som rör en släkting.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen tycks bjuda på både en resa och trevligt sällskap. Du dagdrömmer en hel del den här lördagen och du njuter av den tid du har att göra ingenting. På eftermiddagen passar du på att prata med både gamla och nya vänner.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vill att saker att fungera mellan dig och en bekant, men på sista tiden har det skurit sig mellan er. Du kan inte riktigt sätta fingret på vad som är fel, bara att just nu två inte klickar så bra. Här är det  kompromiss som gäller.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen bjuder på en trevlig överraskning, många skratt och en hel del att fundera över. Under den här dagen får du möjlighet att göra en vän en tjänst som hen inte har bett om men som du vet skulle glädja personen ifråga.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att lösa temporära konflikter antingen inom familjen eller i vänskapskretsen. Du brukar inte vara så bra på att medla mellan olika människor men just nu står Månen i en gynnsam position och förstärker de här egenskaperna hos dig.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir innehållsrik och bra. Du satsar på att jobba hårt och att få så mycket som möjligt avklarat på kort tid. Det kan vara ett projekt i hemmet, något du hjälper till med i en organisation eller bara det vanliga arbetet. På kvällen är det fest som gäller.

Vågen 23/9-22/10

Du har en underbar lördag där lättja och god mat står överst på önskelistan. Du har en massa saker som skulle behöva för att hinna med, men du undviker dem så gott du kan eftersom du inte vill göra någon nytta alls idag.

Skorpionen 23/10-21-11

Det osar hett om ditt horoskop just nu och det handlar om känslor som kan har med kärlek, hat eller vänskap att göra. Det finns passion, dramatik, avsky och en rejäl portion med missförstånd. Vill du fixa till det här så gäller det att du börjar nysta i rätt ända.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du roar dig kungligt idag och det finns inget som kan stoppa dig just nu. Solen skänker ditt tecken både massor av energi, glädje och charm. Du har så mycket att ge och både vänner och nya bekanta slåss om att få vara vid din sida.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag handlar dagen till stor del om vänskap, nya miljöer och att våga släppa taget om det gamla. Det blir en magisk dag med massor av intressanta upplevelser. På kvällen träffar du en person som visar sig vara lite hemligt förälskad i dig. Du blir smickrad, förvånad och lite blyg på samma gång.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns inga gränser för vad du kan hitta på den här dagen om du verkligen vill. Du har både fantasi, energi och massor av roliga och unika idéer. En del av dagen går åt att förflytta sig från mål A till mål B, resten av tiden är din att disponera så som du vill.

Fiskarna 19/2-20/3

Lördagen handlar om att få drömma och om att våga släppa taget om försiktigheten. Vanligtvis är du väldigt noga med hur du framstår och vilka du umgås med, men idag vill du släppa in en ny person i ditt liv och det kan du bara göra genom att sänka garden.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons