Söndag 26/2

26 feb, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/manadens-astro-februari/

Väduren 21/3-19/4

Att vara modig kan vara svårt idag eftersom den prövning du går igenom kräver en alldeles särskild sorts själslig styrka snarare än mod i vanlig benämning. Det är okej att vara rädd, modet du behöver ligger i att våga trots att det är otäckt och ovisst.

Oxen 20/4-20/5

Du fokuserar mycket på någon annans behov idag vare sig det handlar om att peppa, stötta eller bara ta del av hens framgångar. Det blir en intressant och lärorik dag där du lär känna många nya och trevliga människor.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en annorlunda söndag för att den går tvärt emot dina ursprungliga planer. Från början vill du bara ta det lugnt den här dagen och mysa hemma med familjen, men olika omständigheter tvingar ut dig på ett litet äventyr.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns så mycket tveksamhet i ditt horoskop just nu och det handlar till stor del om kärleken. Du vet vad det är du vill ha, men frågan är hur du ska nå dina mål? Som singel är du rädd för att blotta dina känslor och har du ett förhållande så vill du försöka ingjuta lite passion i det.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir ganska medioker på ett bra sätt. Det händer kanske inte så mycket, men det gör dig ingenting eftersom du satsar på att ta det lugnt, vila och försöka fundera över framtiden. Du står vid ett vägskäl just nu och det kräver en del eftertanke.

Jungfru 23/8-22/9

Söndagen tillbringar du gärna ute i friska luften. Du behöver få komma ut och röra på dig om du ska må bra. Solen lockar fram ditt goda humör och få dig att njuta av den begynnande vårkänslan som smyger sig på. Kvällen handlar om att sluta fred i en konflikt.

Vågen 23/9-22/10

Du rör dig i olika kretsar just nu och det kan vara lite svårt att förena dina bekanta med varandra eftersom de är så olika. Det gör att du ofta har fullt upp för att hinna med alla. Under kvällen drabbas du av dåligt samvete för något du glömt.

Skorpionen 23/10-21-11

På många sätt handlar den här dagen om kompromisser. Du tvingas att svälja din stolthet och acceptera att du faktiskt har gjort en del fel i en konflikt och att din vän inte är den enda boven i dramat. Det blir ett surt äpple för dig att bita i.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir lekfull, rolig och lite annorlunda. Du tillåter dig att ägna dig åt saker som lockar fram barnasinnet i dig. Det kan vara vinterlekar så som skidor, pulka eller skridskor. Det kan också vara att du befinner dig i en annan, lite barnslig men väldigt stimulerande miljö.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen har du hundra procent fokus på dina mål. Du vet precis vad du vill uppnå och du tänker se till att komma dit oavsett hur tufft det blir. Inget kan rubba på en Stenbock som bestämt sig så på kvällen är det bara att plocka fram champagnen och fira.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en nervkittlande dag på många sätt. Du får uppleva nya saker, ta del av ny information och till slut så står du där med massor av mer erfarenhet och en starkt positiv upplevelse. På kvällen vill du verkligen njuta av god mat, skvaller och trevligt sällskap.

Fiskarna 19/2-20/3

Det du funderar över är hur du ska komma vidare i en konflikt som har kört heltfast. Egentligen tycker du inte om att bråka, men du har din stolthet och den är svår att svälja. När det gäller kärleken så tycks du har gett bort ditt hjärta vare sig du vill eller inte.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons