Måndag 27/2

27 feb, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/manadens-astro-februari/

Väduren 21/3-19/4

En kollega upplever dig som direkt otrevlig och du vet inte riktigt hur du ska hantera situationen. I det här fallet kan det delvis röra sig om ett missförstånd mellan er båda. Kvällen blir lugn och harmonisk.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en omväxlande och lite stressig måndag. Du har en del deadlines som du är på väg att missa, men som tur är så hinner du i tid tack vare en att marginalerna är på din sida. En kollega flirtar med dig men det tycker du är mer obehagligt än roligt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en risk att du hamnar i en situation där du tvingas att välja idag. Vanligtvis har du inga problem med att fatta beslut men en influens från Vågen gör dig tveksam och du står och velar under en stor del av den här dagen.

Kräftan 21/6-22/7

Du är på ett strålande humör idag. Din charm går ingen förbi och du lyckas förtrolla din omgivning med dina skämt och din värme. Det blir även en lyckad kväll där kärleken eller hoppet om kärleken växer sig stark.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har vad som krävs för att få vad du vill idag. Genom att vara både lite gåpåig och smart på samma gång ger du dig själv en oväntad fördel den här måndagen. Under kvällen får du ett sms eller ett samtal som får dig att fundera.

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att släppa ett problem och gå vidare. Fast du vet att det inte finns så mycket du kan göra i nuläget så försöker du ändå att påverka situationen. Det bästa för dig själv är om du fokuserar på saker du kan förändra snarare än tvärtom.

Vågen 23/9-22/10

Du blir förvånad över vilket håll ett samtal lutar. Du har länge misstänkt det du får höra men det är först idag som du får dina misstankar bekräftade. Under eftermiddagen blir du glatt överraskad av en äldre släkting som har en lösning på ett av dina problem.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är oövervinnelig idag och det vet du om. När du är på det här humöret kan inget i världen stoppa dig. Du lyser av charm och lekfullhet. Idag tar du tag i en konflikt och begraver stridsyxan för en lång tid framöver.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att ta tag i livet och inte bara låta det glida förbi. Du har ofta många järn i elden, men på sista tiden upplever du inte samma entusiasm som du gjort tidigare. Kanske är det dags att sålla bort saker som du egentligen inte tycker är så intressanta för att ge mer tid åt dina riktiga intressen.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en bra måndag där fokus ligger både på att studera och kanske på en kortare resa. Du har inte varit så här målinriktad som du är just nu på väldigt länge. Under kvällen får du nys om vad det är en kollega planerar att göra och det överraskar dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är ganska irriterad idag för att saker inte klaffar på det sätt du vill att de ska göra. Det bästa vore om du slappnade av och tar dagen som den kommer istället för att reta upp dig på saker som inte går att ändra på.

Fiskarna 19/2-20/3

Du saknar någon mer än ord kan beskriva, men du vet inte hur du ska hantera det här problemet. Egentligen borde det bara vara att plocka upp telefonen och slänga i väg ett sms eller att ringa, men en stark blyghet håller dig tillbaka .

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons