Tisdag 28/2

28 feb, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/manadens-astro-februari/

Väduren 21/3-19/4

Sista riktiga vinterdagen så det är bara att härda ut. Du fördrar våren och värmen även om vintersportslekar kan vara trevliga. Har du möjlighet tillbringar du en hel del tid utomhus idag. Du njuter av att vara aktiv.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir stressig och det gäller att hinna med om du inte vill bli sen hem. Du är målinriktad när du jobbbar, men en mängd små problem tycks hela tiden vilja ta över den här dagen. Här gäller att behålla lugnet och inte stressa upp sig i onödan.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du struntar i alla goda råd som du får och kör på efter eget huvud . När du gör så här kan du inte räkna med att det ska gå särskilt smidigt. Du har fått verktyg att använda dig av, men du utnyttjar dem inte så då får du skylla dig själv.

Kräftan 21/6-22/7

Du är på samma strålande goda humör som igår. Nu vet du hur du ska kunna linda en viss person kring ditt lillfinger och du är inte sen att utnyttja den här kunskapen till din egen fördel. Under eftermiddagen övertygar du en vän att våga chansa lite.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns ingen tvekan hos dig idag utan du vågar verkligen ge järnet fullt ut. Du är charmerande, sensuell och oemotståndlig. Som singel kan du peka och välja om du har lust, men det verkar som du fokuserar mer på att ha kul än på kärleken.

Jungfru 23/8-22/9

Var inte så grinig idag det klär dig inte. Du mår bättre om du visar upp din charmigare sida och lägger gammalt bråk bakom dig. En ung släkting gör något som du inte uppskattar och det leder till e ganska långrandig diskussion.

Vågen 23/9-22/10

Det finns inget ont i dig just nu, men en kollega misstror dig om det mesta och det svider i hjärtat på dig. Du vet inte vad du har gjort den här personen för att hen ska blänga snett på dig. Ibland handlar det helt enkelt om dålig personkemi.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag tar du chansen och du vinner jackpott. Du ser till att träffa två personer som du tycker mycket om på samma gång och det blir en riktigt lyckad dag. Du är utomhus en hel del, särskilt om vädret är fint. En bra dag att inleda en liten flirt på.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du ägnar dig gärna åt idrott och fysiska övningar idag. Det blir en härlig inledning på veckan och du känner dig i toppform. Ett skvaller får dig att spetsa öronen lite extra, det här är något som intresserar dig mer än du vill medge.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen inleds med en lång och skön sovmorgon. Du får vila ut ordentligt och det uppskattar du. Under dagen träffar du gärna vänner och myser. Du är inte så aktiv just nu utan föredrar att bara ta det lugnt, snacka och ha trevligt.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns ingen tvekan i ditt horoskop idag utan du kör fullt ut. Det blir en intensiv dag där fokus ligger på att lyckas med saker som du vanligtvis har lite svårigheter med. Under kvällen myser du gärna med familjen och med god mat.

Fiskarna 19/2-20/3

Du funderar mycket över hur du ska gå vidare med en relation. Hur du än försöker tycks det inte blir så som du tänkt dig. Till och med ödet verkar vara emot dig och sätta käppar i hjulet för dina planer. Kanske ska du lägga dem på is ett tag tills tiden är mogen att återuppta den här bekantskapen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons