Onsdag 1/3

01 mar, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det känns att det är vår i luften och du tillbringar gärna en hel del tid utomhus idag. Just nu funderar du mycket över framtiden och hur du kan förändra saker som sker i ditt liv till din fördel. Du vill jobba mot ett konkret mål.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om att jobba på utan att stressa. Olika förutsättningar gör att du hinner med olika mycket, men på det hela taget har du ett bra tempo under dagen. Just nu har du lätt för att hamna i en konflikt med en yngre familjemedlem, så se upp när du är trött så du inte provoceras i onödan.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns något rastlöst över ditt tecken som gör att du är i ständig rörelse just nu. Det kan vara att du ägnar dig åt vinteraktiviteter, är på semester eller jobbar väldigt mycket, allt för att få tiden att gå och för att slippa grubbla så mycket överframtiden.

Kräftan 21/6-22/7

Du är lite vresig just nu på grund av Venus position. Låt inte ditt dåliga humör gå ut över kollegor eller familjemedlemmar utan orsak. När du känner dig irriterad gå undan istället för att börja mucka gräl. Kvällen kan bli överraskande romantisk om du bjuder till.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du undrar en hel del idag men du får inga svar. Det är som om allt som sker omkring dig är beroende av så många ytterfaktorer att inget kan sägas bestämt ännu så du får helt enkelt ha tålamod. Ett saftigt skvaller förgyller din dag.

Jungfru 23/8-22/9

Du söker efter lite medkänsla hos en kollega som faktiskt varit i dina skor för inte allt för länge sedan. Tyvärr är den här personen inte lika empatisk som du är så du kan inte räkna med någon hjälp från det hållet. Under eftermiddagen får du höra ett rykte som är väldigt fantasieggande.

Vågen 23/9-22/10

Dagen bjuder på variation och på ett högt tempo. Du trivs så där bra på jobbet just nu, men du vet samtidigt att det har lika mycket med årstiden att göra som på själva arbetet. Unna dig något litet och lyxigt till kvällen, det har du förtjänat.

Skorpionen 23/10-21-11

Du gör ditt bästa för att irritera en kollega som går dig på nerverna. På något sätt har den här personen krupit in under ditt skinn och det tycker du är jobbigt. Hur du än försöker kan du inte glömma personen ifråga, inte ens när ni är ifrån varandra en längre tid.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att fullfölja ett mål som du har satt upp. Skytten kan vara lite ofokuserad, men idag har du siktet inställt på något väldigt specifikt och då är du svårt att störa. Under eftermiddagen får du en fin komplimang som gör dig på gott humör.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen är en öppen bok. Till stor del vill du bara vila ta det lugnt och jobba på i maklig takt, samtidigt finns det något som drar i dig. Det är en nyfikenhet på en viss person som kan locka ut dig från bekvämligheten i ditt hem. Den här personen fascinerar dig och du vill veta mer om hen.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir ganska jäktig men kvällen blir trevlig. Du kommer bort från dina vanliga rutiner och det här avbrottet blir en paus i vardagen. Du träffar en person som får dig att fundera över vissa val som du gjort tidigare i år.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är trött på att bli tillrättavisad av din vän. Du tyckeratt du har lika stor rätt att göra fel som hen har och att din vän inte bör lägga näsan i blöt. Vanligtvis sväljer du den här typen av irritation, men inte idag. Då hugger du tillbaka.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons