Torsdag 2/3

02 mar, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/manadens-horoskop-mars-2016/

Väduren 21/3-19/4

Det finns mycket att ta hänsyn till idag så se till att hålla dig alert. Om du är trött är risken större att du begår ett misstag som du kanske inte har råd med. Kvällen bjuder på nöjen och en hel del roliga händelser.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen blir varierande. Du har inte så mycket att göra som du skulle önska, men du ser till att sysselsätta dig med diverse mindre uppgifter. På kvällen unnar du dig något som du velat ha länge. Det blir en riktigt mysig torsdag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är avundsjuk på en kollega för att det går bättre för hen än för dig. Det här är inget du är stolt över, men återigen så kan man inte rå för hur man känner. Det är bara att förlika sig med den här mindre fina sidan av dig själv och försöka att hantera den på ett vuxet sätt.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om bekräftelse. Det kan vara att du vill att din partner ska tala om hur mycket hen älskar dig, att en chef ska ge dig beröm för din insats eller att en vän visar dig uppskattning för din lojalitet. Du behöver den här typen av uppmuntran lite extra mycket just nu.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir inte så rolig som du skulle önska, men den blir produktiv och intressant Den här torsdagen lär du dig en mängd nya saker och du utvecklas mer än det som märks på en gång. Kvällen bjuder på trevligt sällskap och god mat.

Jungfru 23/8-22/9

Du ser en utväg ur ett problem som du har, men då måste du slänga någon annan under bussen och fråga är om du klarar det. Du bukar ha svårt att skylla på andra, du tar snarare på dig skulden själv även om du är i stort sett oskyldig.

Vågen 23/9-22/10

Under torsdagen tar du tillfället i akt att lära känna nya och intressanta personer. Om de här människorna jobbar med reklam eller film så blir det ännu mer spännande för din del. Just nu är din kreativitet på topp och det gör att du får många bra idéer.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar inte om rättvisa utan om att vara effektiv och då kan det innebära att lämna vissa kollegor som är långsamma bakom sig. Du tror inte på det där om en för alla all för en. Ensam är stark är ett ordspråk som passar bättre in på dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att medla i olika konflikter, något som i vanliga fall inte är din starka sida men något som du är tvungen att göra ändå. Under eftermiddagen den här torsdagen kommer du på något nytt som har med planeringen av våren att göra.

Stenbocken 22/12-19/1

Du njuter av den här torsdagen för den innehåller både miljöombyte, nya bekantskaper och en hel del god mat. På kvällen utmanas du att tänja dina gränser. Någon vill se vad du går för och den här personen är känd för att vara hård.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar dagen lite som den kommer. Du tvingas ändra om i dina planer på grund av en person som är rätt så nyckfull av sig. Det här gör dig irriterad och din irritation går ut över helt fel person.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att ta för sig o olika sammanhang. Du är bra på att visa framfötterna när du har något att vinna och det har du idag. Under kvällen möter du en vän som du inte sett på länge, det blir ett kärt återseende.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons