Fredag 3/3

03 mar, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/manadens-horoskop-mars-2016/

Väduren 21/3-19/4

Fredagen betyder att du måste ta en paus, stanna upp och tänka efter. Det finns något inom dig som får dig att vilja backa tillbaka till hur allt var innan det förändrades, samtidigt så vet du att såsom läget ser ut just nu finns det ingen återvändo.

Oxen 20/4-20/5

På sätt och vis blir det en behaglig dag. Du har att göra och du håller ett högt tempo dagen igenom. På eftermiddagen får du en komplimang som borde göra dig glad, men du misstänker att det ligger mer än bara uppskattning bakom de här orden. Personen ifråga vill ha något av dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en härlig dag där nöjen och massor av aktivitet står på menyn. Oavsett om du arbetar eller är ledig så ser du till att gör det mesta av den här fredagen. Kvällen bjuder på god mat, skratt och trevligt umgänge.

Kräftan 21/6-22/7

Du får som du vill men du är ändå inte helt nöjd. Trots att du vet att du borde jubla så känner du dig på något sätt lite lurad. Det blev en för enkel seger för att det ska vara helt tillfredsställande. Du hade velat kämpa mer.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Lyssna inte på din medarbetares missnöje för det kommer att dra ned ditt fina fredagshumör. Stäng av när dina kollegor gnäller och unna dig både en gofika och en finlunch idag. Det här är början på en härlig helg så njut.

Jungfru 23/8-22/9

Du vet att du har fel ändå backar du inte. Din envishet går över ditt förnuft idag. Ibland måste du inse att det inte är en brist att ha fel, utan att det är en del av din utveckling. På kvällen passar det bra att flirta lite.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att ha trevligt och att göra det mesta möjliga av de förutsättningar som finns. Det blir en bra dag där nöjen kantar eftermiddagen och kvällen. Ett elakt skvaller om en vän gör dig upprörd. Du ogillar starkt all form av skitsnack.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns inga gränser för in kärlek och omtanke när du väl har gett ditt hjärta, men vägen till det är varken rak eller enkel. Du har svårt att lita på människor och ännu svårare att lita på dina känslor. Frågan är om du inte skulle må bättre av att släppa lite på din misstänksamhet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du vet att du går för långt ibland men ditt missnöje avtecknar sig tydligt idag när du fattar ett beslut som går emot din familj. Du brukar vilja kompromissa, men just nu har du varken lust eller tid att hitta en medelväg.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen blir trevlig men inte så händelserik. Du umgås främst med familjen och väljer att undvika allt för sociala sammanhang. Du trivs bra med mindre grupper eller att vara helt för dig själv. På kvällen unnar du dig lyxig mat och en lång skönhetssömn.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir lite stressig eftersom du både förväntas att underhålla en släkting och hinna med arbetat samtidigt. Det blir en intressant diskussion om pengar under eftermiddagen. På kvällen är det motion eller en familjeaktivitet som gäller.

Fiskarna 19/2-20/3

Du börjar närma dig ett omedvetet beslut där du bestämmer dig för att vara mer agerande och mindre passiv. Du har insett att du inte får något gratis och att din charm inte räcker till i ett visst sammanhang, du måste visa att du har mer än ett smidigt munläder.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons