Lördag 4/3

04 mar, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/manadens-horoskop-mars-2016/

Väduren 21/3-19/4

Lördagen blir inte så aktiv som du hoppats på. Det handlar om sjukdom, antingen din en familjemedlems eller en vän som plötsligt blir dålig. Du tvingas ställa in dina planer och tänka helt om när det gäller den här dagen.

Oxen 20/4-20/5

Du är uttråkad under delar av dagen. Det kan hända att du är på väg på en resa eller liknande för många av den här dagens timmar tycks vara rätt så passiva. Under eftermiddagen och kvällen har du trevligt och är extra social.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är besviken på en släkting att hen inte har mer kurage än vad hen visar upp idag. Du trodde att den här personen hade skinn på näsa och inte tog hur mycket skit som helst, men nu inser du att du har helt fel beträffande din släkting.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen kretsar kring pengar, utgifter, familjen och privata önskemål. Det blir hetsiga diskussioner en hel del bråk men också förlikning och massor av skratt. En intressant dag och en rolig kväll där du inte bör tacka nej om du blir bjuden på fest.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du backar i en argumentation idag och det är inte likt dig. En plötslig velighet från Vågens tecken gör att du inte är lika säker på din sak som du brukar bara. Din vän blir förvånad över det här beteendet. I övrigt en mysig men ganska inaktiv dag.

Jungfru 23/8-22/9

Du är inte rädd att kasta dig in i hårt arbete. Du lägger upp en plan på hur du ska gå till väga för att hinna med allt du vill göra och du håller dig till den till punkt och pricka. På kvällen är du nöjd med din insats och firar gärna din prestation med dina vänner.

Vågen 23/9-22/10

Det finns ingen vilja att komma vidare i en relation från din sida och då kanske det är dags att avsluta den innan ni sårar varandra ännu mer. Det har hänt för mycket på för kort tid för att du bara ska kunna förlåta och gå vidare. Vissa vänskaper är mer giftiga än givande.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är så envis att hälften hade räckt och det får du höra idag. Du struntar i vad andra tycker och väljer att fortsätta på den väg du slagit in på. Under dagen kan du hamna i en ganska allvarlig konflikt med en bekant. Ni två har aldrig dragit jämt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är orolig för en vän som inte hör av sig trots att du försöker att få kontakt. Det kan handla om att personen ifråga är bortrest eller bara inte orkar med det sociala just nu. Ha tålamod så får du snart veta vad som hänt med din vän.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är på hugget idag och du tycker det är kul att argumentera, retas och vara lite allmänt dryg. Det är oftast när du är uttråkad som du blir så här provocerande. På kvällen är det någon som stjäl din uppmärksamhet och få dig att må mer än bra. Det blir en rolig och minnesvärd lördagskväll.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är envis och det ger resultat idag. Genom att du inte ge upp utan väljer att följa dina drömmar lyckas du vinna respekt hos människor som normalt sett inte är särskilt lättcharmade. Under kvällen är det mat och trevligt sällskap i fokus.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tänker mycket på kärleken just nu och på hur du ska finna den. Det har varit en lång kamp inom dig innan du velat medge dina känslor, nu är frågan hur du ska gå vidare när du väl kommit så här långt i dina insikter.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons