Söndag 5/3

05 mar, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/manadens-horoskop-mars-2016/

Väduren 21/3-19/4

Du tar dagen lite som den kommer och gör inte upp några bestämda planer i förväg. Det handlar om att du vill ha friheten att kunna vara impulsiv idag. Kvällen bjuder på ett kärt återseende. Du blir lycklig av att umgås med en viss person.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen bjuder på spänning, glädje och en hel del väntande på olika aktiviteter. Du väljer att vara social med människor som du inte känner så väl som du binds samman med genom ett gemensamt intresse eller något liknande.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här dagen blir ganska intressant eftersom den bjuder på en hel del utmaningar i form av fysisk prestation och en del mentala övningar. Det blir roligt, jobbigt och väldigt lärorikt. Eftermiddagen bjuder på en resa eller en utflykt av något slag.

Kräftan 21/6-22/7

Du är väldigt envis och det gynnar dig dagar som denna. Tack vare inflytandet från jord så ger du inte upp även om det känns omöjligt att hitta en utväg ur ditt problem. Det är tack vare det här tålamodet som du till slut lyckas se det som du tidigare missat och det ger dig en briljant idé.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att vila och om att återhämta sig. Det blir en lång och skön dag där du skämmer bort dig själv på alla möjliga sätt. Se bara upp så du inte gör av med pengar i onödan. Det finns en risk att du impulsshoppar idag.

Jungfru 23/8-22/9

Du är väldigt misstänksam av naturen, särskilt mot människor som du inte känner så väl. Idag får du en misstanke bekräftad beträffande en bekant och det underblåser dina teorier att ingen går att lita på till hundra procent.

Vågen 23/9-22/10

Du bör inte vara för långsam när du fattar ett beslut idag. För dig kan det vara lite traumatiskt att behöva välja så du kan omedvetet göra allt för att skjuta på beslutet. Gör du det kan det hända att du missar en unik möjlighet.

Skorpionen 23/10-21-11

Kärleken gör dig dum och det vet du om. Du är passionerad, intresserad och väldigt närvarande i en persons liv just nu och det blir på bekostnad av en vänskap. Du vet att det här inte är det smartaste val som du gjort, men du rår inte på hur du känner.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir ganska långtråkig. Du har svårt att hitta på något att göra. Egentligen handlar den här dagen om att du väntar på ett besked av något slag och fram till att du får det så försöker du mest fördriva tiden istället för att göra något aktivt.

Stenbocken 22/12-19/1

Under den här dagen har du två mål som du vill uppnå och det går över förväntan. Stora delar av dagen är social och trevlig, men den här söndagen handlar även om att bevisa något både för dig själv och för andra.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är rastlös den här söndagen, men tycker ändå att det finns vissa ljusglimtar. Du undersöker vissa möjligheter att utveckla ett intresse så att du blir ännu bättre på det. Under eftermiddagen väntar både en glad överraskning och en lång resa.

Fiskarna 19/2-20/3

Under den här söndagen bestämmer du dig för att våga mer i framtiden och inte vara den som passivt står och tittar på. Du gör upp planer för kommande vecka, särskilt fredagen är intressant för din del.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons