Måndag 6/3

06 mar, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/manadens-horoskop-mars-2016/

Väduren 21/3-19/4

Det blir på sätt och vis en jobbig måndag. Du tar mycket ansvar idag och det orkar du egentligen inte med varken psykiskt eller fysiskt. Du verkar ha en sjukdom i kroppen som gör att du inte orkar fokusera till hundra procent.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en ganska lugn inledning på veckan. Du tycker att du har det mesta under kontroll och du njuter av att kunna vara lagom effektiv så att tiden går fort men inte så du stressar. På kvällen är du helt slut efter helgens aktiviteter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tvingas att inse en sanning om dig själv och det kan bli rätt så smärtsamt. Alla bär vi på en del mindre sympatiska sidor, men idag väljer du att ta fram och jobba med den här biten av din personlighet som du inte är så stolt över.

Kräftan 21/6-22/7

Du är glad att det är en ny vecka för nu får du äntligen träffa en eller flera personer som du saknat mer än du vill medge. Trotts att din vän är både trött och vresig så är det en riktigt rolig måndag där du njuter i fulla drag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är på ditt mest charmerande humör idag och det gör att ingen kan motstå dig. Tack vare din mjuka personlighet, din älsklighet och din humor lyckas du förvandla den här grå måndagen till ett äventyr för dig och dina vänner.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns något positivt över ditt tecken idag. Du känner ett nytt hopp inför framtiden och för första gången på länge vågar du äntligen börja tro. Kvällen handlar om att ta tag i en del uppgifter i hemmet som blivit liggande alldeles för länge.

Vågen 23/9-22/10

Du är väldigt medveten om att du inte kan lyckas övertyga en vän om ett val som du tycker att hen borde göra. Du vill bara den här personens bästa, men ibland måste man inse att det är bättre att inte lägga sig i vissa saker.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir väldigt omtumlande och förvirrande. Du bildar nya allianser och ratar en hel del gamla vänskaper. Det handlar dels om du tröttnat på vissa personer och dels om att du äntligen insett att du felbedömt en person som du nu vill lära känna lite bättre och bli vän med igen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är på ett strålande humör den här måndagen. Du njuter till hundra procent av att vara på jobbet. En kollega förgyller den här dagen lite extra med sin finna personlighet och vackra leende. Oavsett om du har en relation eller är singel så kan du ändå råka ut för en liten jobbförälskelse.

Stenbocken 22/12-19/1

Du tror att du är svårfångad och kall, men i själva verket så är du både passionerad och väldigt varm när du väl blir förälskad. För din del så drabbar kärleken dig med dunder och brak. Plötsligt inser du att du trillat dit rejält.

Vattumannen 20/1-18/2

Det krävs en hel del beslut av dig idag och du är verkligen effektiv. Du har svårt att inte bli irriterad på en kollega som inte drar sitt strå till stacken när alla andra sliter. Den här personen tror att hen kan komma undan på sin charm och på sitt vinnande sätt.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir intressant. Du känner starka känslor den här måndagen och en av dem är svartsjuka, något du inte ens trodde var möjligt att känna. Du blir arg och frustrerad när din kärlek pratar eller flirtar med andra oavsett om hen är medveten om vad du känner eller inte.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons