Tisdag 7/3

07 mar, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/manadens-horoskop-mars-2016/

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen blir kanske lite stressig, men om du försöker strukturera dagens arbete så kommer det mesta att gå smidigt. Skyll inte något du gjort på en arbetskamrat, du vet att du är skyldig så det är lika bra du erkänner.

Oxen 20/4-20/5

Idag funderar du mycket över en kollegas uppförande. Det finns något hos hen som du har svårt att förlika dig med, ändå försöker du att hålla en professionell inställning till den här personen. Eftermiddagen ser riktigt social och trevlig ut.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir till att fundera idag. Du får ett verkligt frestande erbjudande, samtidigt så vet du att det kanske inte blir så som du tänkt dig eftersom dröm och sanning sällan stämmer överrens. Här gäller det att väga de fakta du har mot varandra.

Kräftan 21/6-22/7

Det handlar om kärleken idag. Du vill så mycket men frågan är om din charm räcker hela vägen. Som singel tenderar du att bli lite blyg omkring en viss person och då gömmer du dig bakom en kaxig och lite dryg fasad.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns mycket roligt i Lejonets tecken idag. Det mesta handlar om att vilja utvecklas och om att ta de möjligheter du får till att växa på allvar. Du pratar med en chef angående något som rör sommaren.

Jungfru 23/8-22/9

Idag är du besviken på en vän för att hen inte lyssnar på vad du har att säga. Personen ifråga kan vara lite egoistisk mellan varven och vara mer uppmärksam på sina egna behov än på vad som händer omkring hen.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir riktigt mysig, särskilt om solen tittar fram. Du är gärna utomhus den här torsdagen och fokus ligger på att må bra. En vänskap börjar växa och ta mer plats i ditt liv. Du har kommit att inse att den här personen betyder väldigt mycket för dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du krigar dig till fördelar idag eftersom du inte vet hur du ska agera annars. För dig är det viktigt att visa vad du går för, särskilt om en person som du vill imponera på har ögonen på dig. Kvällen handlar om att ta och om att ge.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en lite slentrianmässig dag där du fokuserar på din familj och på ditt arbete. Under morgonen kan ett litet misstag växa och få oanade proportioner. Kvällen handlar om att våga visa vad du känner och att inte blir arg på en familjmedlem som är uppriktig idag.

Stenbocken 22/12-19/1

Det har varit en ganska turbulent period känslomässigt för din del, men nu börjar det lugna ned sig och du hittar din plats. När det gäller kärleken så kommer du finna den där du minst anar. Den kommer att slå till som en blixt från klar himmel, men inte idag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har det jäktigt just nu och kraven på vad du ska hinna med är många. Du är lite missnöjd med en kollega för att hen inte förstå hur viktigt det är att ni båda håller de tider som är utsatta. Hen tenderar att ta lite lätt på deadlines.

Fiskarna 19/2-20/3

Du funderar mycket fram och tillbaka just nu. En hel del rör arbetet, men också framtiden och framförallt kärleken. Just nu tenderar singelfiskar att ha lite svårt att visa sina känslor. Det finns en oro i ditt tecken för att du ska bli avvisad.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons