Onsdag 8/3

08 mar, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/manadens-horoskop-mars-2016/

Väduren 21/3-19/4

Du vet att du borde höra av dig till ett par vänner som är orolig för dig, men just nu orkar du inte fokusera annat än på dig själv. Det kan verka egoistiskt men du vet att det är det enda sättet att komma ur den här svackan du är inne i.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en ganska trist onsdag där timmarna går långsamt. Det är sällan du känner så här men just nu har du svårt att motivera dig själv till att göra nya saker och tänka innovativt. En konflikt med en kollega tär på ditt humör.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir bra om du försöker bjuda till i sociala sammanhang. Du har verkligen mycket att göra just nu så det är inte så ofta du får en lugn stund över. När du väl kan pusta ut så ska du ta till vara på de tillfällena.

Kräftan 21/6-22/7

Onsdag handlar om att våga. Våga stäcka ut handen mot en vän som mår dåligt och våga fråga hur det är. Ditt stora problem just nu är att du är rädd för att bli avvisad, samtidigt så måste du våga visa att du bryr dig och att du finns där.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är slentrianmässigt trevlig snarare än att du verkligen tycker att dagen är rolig. Dina kollegor märker en stor skillnad på dig när du sätter upp en glättig fasad mot när du är genuint lycklig. Tänk på att all får ha en dålig dag.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar tag i olika projekt som ingen annan vill röra. Till stor del handlar det om att organisera och strukturera papper och siffror, något de flesta Jungfruar är bra på. Du tycker kanske inte att det här är så roligt, men du vet att du kan kräva in en gentjänst från dina kollegor en annan gång.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir svår om du ska samarbeta med en kollega som du inte kommer överrens med. Du har för mycket att göra för att reda ut konflikter och tassa på tå för någon som är så känslig som din arbetskamrat. Här gäller det att sätta klara regler redan från början av ert samarbete.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är inte den som ger upp i första taget. Efter en mindre motgång drar du dig tillbaka, slickar dina sår och funderar ut en ny strategi. Du vet att du kan lyckas om du bara får tillräckligt med tid på dig. Under kvällen är det sport av något slag som gäller.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en bra onsdag där fokus ligger på att vara aktiv. Under den här dagen vill du gärna träffa vänner och vara social. Solen gör dig extra charmig och människor dras till dig som flugor till en sockerbit.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är lite grinig på en släkting som inte vill se saker och ting ur din synvinkel. Ibland måste du hitta ett rakare sätt att kommunicera, som det är du är du så vag att det lätt kan leda till missförstånd. När det gäller kärleken är det mesta upp och ned på ett bra sätt.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en intressant onsdag där fokus ligger på att vara effektiv inom ett litet områden i taget. Du brukar föredra att skissa på generella regler och strukturer, men idag är det detaljnivå som gäller. Kvällen bjuder på en överraskning.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är ovanligt framåt och det kan överraska visa personer. Du har insett att du inte kommer någon vart med din lite skygga hållning så nu är det ett mer direkt sätt som gäller. Se bara upp så att du inte bli spydig när osäkerheten slår till.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons