Torsdag 9/3

09 mar, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/manadens-horoskop-mars-2016/

Väduren 21/3-19/4

Du ifrågasätter en massa saker idag och för med sig att både din partner och din arbetsgivare blir irriterade. Du bryr dig inte eftersom du anser att det är din rätt att ställa frågor och avkräva svar. Kvällen blir harmonisk och ovanligt sen.

Oxen 20/4-20/5

Det som sker idag får dig att fundera överframtiden. En kollega är ledsen över att ha blivit illa behandlad antingen av arbetskollegor eller av sina chefer. Själv tycker du att du vill ligga steget före och det kanhända att du börjar se dig om efter ett nytt arbete.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du känner dig på tropp just nu. Äntligen har du kommit en vän närmare och du känner att ni börjar återgen få samma fina kontakt som ni har haft tidigare. Det här gör dig väldigt lycklig eftersom du har saknat er speciella relation.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir lite annorlunda. Du gör ett val som kommer att påverka hela den här dagens verksamhet. Det är inget dramatiskt, men du känner att du är i behov av en förändring även om den är liten. På kvällen planerar du helgen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du får inte bli ledsen om inte saker som du hoppats på slår in. Det handlar mest om att det är fel tid just nu för den här typen av förändringar, men att dina drömmar kan komma att besannas lite längre fram det här året.

Jungfru 23/8-22/9

Du är väldigt praktisk just nu. Du tycker om att se hur saker växer fram ur händerna på dig och du kombinerar gärna form och färg. På jobbet försöker du att smyga in lite av den här handfasta känslan om du har ett mer akademiskt arbete.

Vågen 23/9-22/10

Under torsdagen försöker du styra upp en del affärer som du har, men tyvärr får du inte det resultat som du vill ha. Det blir en del fel eftersom du har tagit vissa saker för givet, men nu inser du att förutsättningarna har ändrats sedan du sist kollade igenom alla fakta.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en ganska långtråkig torsdag där du inte hinner med det du ska på utsatt tid. Av någon anledning så har du gjort ett felaktigt val inför den kommande helgen och nu ångrar du dig. Under kvällen får du ett samtal som muntrar upp dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här torsdagen varken kan eller vill du välja. Du känner att det finns en möjlighet att hinna med allt om du bara planerar din tid på ett vettigt sätt. Räkna med att komma hem senare än vanligt om du ska försöka att hinna med allt du vill få gjort.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen är full av roliga upplevelser. Just nu trivs du som fisken i vattnet på arbetet och en hel del av de konflikter som har stört dig sen senaste tiden har lagt sig. Under den här dagen umgås du i en större grupp med människor och du har riktigt roligt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du gör allt för att hinna med just nu, men ändå så ligger du steget efter hela tiden. Du känner dig inte riktigt nöjd med någonting och det är den här typen av missnöje som kan göra dig lite grinig på kvällarna.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en intressant torsdag där du iakttar en förändring på arbetet och du hoppas att det här kan gynna dig och dna planer. Nu gäller det bara att koppla på charmen och försöka att imponera på din chef. Som singel verkar du dras till en kollega, men fråga är om hen lägger märke till dig.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons