Fredag 10/3

10 mar, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/manadens-horoskop-mars-2016/

Väduren 21/3-19/4

Du är ute efter att få veta sanningen, men den verkar sitt långt inne hos de personer som du frågar. Du blir irriterad eftersom du gärna vill veta vad det är som pågår, och vanligtvis har du inga problem att luska fram svaren, men idag verkar det vara omöjligt.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en ganska medioker fredag trots att du sett fram emot den så länge. Mycket handlar om val som du gjort tidigare och inte kan ändra på just nu. Du känner dig lite utanför i en viss krets och du svarar du med att sura. Kvällen blir mysig och harmonisk.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har sett fram emot den här dagen länge och den blir nästa så som du föreställt dig. Du umgås med många personer och lär dig en hel del nya saker. På kvällen är det nöjen och fest som gäller. En bra inledning på helgen.

Kräftan 21/6-22/7

Du tar det lite lugnt på morgonen och känner in stämningen lite. När du väl vaknat till skruvar du på en bländande charm och du blir svårt att motstå för de flesta. Under eftermiddagen ska du se upp så du inte skadar dig när du försöker imponera på en viss person.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Fredagen blir rolig och varierande. Har du möjlighet så är du utomhus så mycket som möjligt. Du njuter av kylan och vintern. Om du jobbar försöker du komma ifrån lite tidigare så du kan då njuta av en lång och festlig fredagskväll.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns något ganska krävande över ditt tecken idag. Du vill ha uppmärksamhet och det vill du ha till hundra procent. Du blir arg när du inte får det fokus som du tycker att du förtjänar. På eftermiddagen kopplar du gärna av med många skämt och lite gofika med dina kollegor.

Vågen 23/9-22/10

Du visar upp dina talanger idag och det tycker du är roligt. Det är sällan du får glänsa så som du får den här fredagen, du känner dig ovanligt populär och beundrad. På kvällen är du trött, men nöjd. Du iakttar snarare än att du tar plats.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en ganska omväxlande dag på många sätt. Du saknar lite att hänga med en person som du precis har börjat bli vän med, men av olika anledningar är ni inte så mycket på samma plats idag. Under kvällen blir du irriterad på en vän som ofta irriterar dig nu för tiden.

Annons

Skytten 22/11-21/12n.

Du tillåter dig att go all in idag. Genom att ge järnet redan från början så ser du till att inte ha tråkigt en sekund. Under dagen möter du många nya och intressanta människor. Kvällen handlar om att våga säga ja till något som du inte prövat på tidigare.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen blir magisk för de flesta Stenbockar. Är du singel så får du verkligen uppmärksamhet idag. Du en förstärkt utstrålning från Solen som gör dig på gott humör och mer utåtriktad än vanligt. Det uppstår en positiv laddning mellan dig och en vän/kollega/bekant under kvällen..

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att hinna med den här dagen och det gör dig grinig. Din plan var att komma hem ganska tidigt så att du kunde ägna kvällen åt dina vänner eller din familj. En chef ställer orimliga krav på vad du bör hinna med just nu.

Fiskarna 19/2-20/3

Du håller dig lite på din kant inledningsvis den här dagen. Men flera lyckliga slumpar gör att ödet för dig samman med en person som du verkligen vill komma närmare. Skala av dig din attityd och visa dina mjukare sidor så kommer du att förtrolla den här personen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons