Lördag 11/3

11 mar, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/manadens-horoskop-mars-2016/

Väduren 21/3-19/4

På lördagen bevisar du din lojalitet för en vän. Du tar parti för hen i en viktig fråga och ditt medhåll betyder mycket för din vän. Kvällen passar bra till nöjen och aktivitet. Se bara upp så det inte blir för sent.

Oxen 20/4-20/5

Det finns en hel del funderingar i ditt horoskop som rör framtiden. Du känner dig osäker det gör dig lite lynnig i humöret. När du väl kommer till den insikten att du duger som du är och om du måste byta arbete så är det arbetsgivarens förlust så blir livet enklare.

Tvillingarna 21/5-20/6  

Dagen handlar om att utbyta artig och ytliga trevligheter med en bunt främlingar. Det kanske inte låter så kul, men det är givande eftersom det här är kontakter som du har användning för på sikt. Koppla på charmen le och var glad.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en riktigt lyckad lördag. Du satsar på friluftsliv och den friska luften får dig att bli modigare än vanligt. Du har ett gott öga till en viss person och idag ser du chansen att lära känna hen lite närmare. Du använder dig av din lättsamma charm för att nå dina mål.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är så bra idag att det finns personer som blir avundsjuka på dina talanger. Oftast brukar du undvika att briljera, men just idag tycker du att det är kul att slå alla skeptiker på fingrarna och visa vad man kan prestera med lite talang och en hel del kreativitet.

Jungfru 23/8-22/9

Du undviker konflikter som pesten idag. Du är verkligen inte på humör för att bråka och när din partner lyfter ett känsligt ämna försöker du helt enkelt att sopa det under mattan. Under kvällen passar det bra att vara lite romantisk eller bara att mysa med dina vänner.

Vågen 23/9-22/10

Du är lite oroad för nyheter som du väntar på. Det här är något du gått och hoppats på länge så det gör den här väntan ganska jobbig. Försök att fördriva tiden med olika aktiviteter så går dagen fortare. Kvällen handlar om att planera sommaren.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är oroad att något ska ta tillfället i akt och sätta in en stöt på den person som du är intresserad av nu när du av någon anledning inte kan vara där och bevaka dina intressen. Tänk så här, om hen uppskattar dig så kan hen vänta ett par dagar på att ni ska ses igen.

Annons

Skytten 22/11-21/12er

Det blir en rolig och aktiv lördag där utomhusaktiviteter står i fokus. Under dagen tar du tag i olika projekt som har med familjen att göra. Du verkar ägna en del av eftermiddagen åt sport på ett eller annat sätt.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns massor av energi och livsglädje i ditt horoskop just nu. Din utstrålning är påtaglig och både dina gamla vänner och ny bekanta blir bländade av din charm. Som singel är det bara att välja och vraka, om du är på humör för ett förhållande.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir avslappnande och trevlig, Du umgås med kravlösa människor där du kan vara dig själv utan att behöva göra dig till. Under eftermiddagen lyckas du fullfölja en utmaning som du inte lyckats med på länge. Kvällen kretsar kring god mat.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är inte på humör för trams idag. Du söker ett besked och du kommer inte att ge dig innan du fått det. Det finns en järnhård vilja under din välpolerade yta och det gör att du inte viker en tum från dina mål. Kvällen blir trolsk och minnesvärd                             .

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons