Söndag 12/3

12 mar, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/manadens-horoskop-mars-2016/

Väduren 21/3-19/4

Det finns inga gränser för hur långt ett gräl kan urarta idag så se upp så du inte påbörjar något som du inte kan hantera. Även om du är trött och irriterad så hjälper det inte att provocera fram ett bråk, det kan snarare förvärra läget.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen handlar om att acceptera vissa fakta och gå vidare. Som läget är nu är det bara att vara nöjd med läget och hoppas på det bästa framöver. Det finns en massa positiv energi så lita på att ödet kommer att ordna så att allt löser sig så småningom.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen blir väldigt varierande. Du satsar på att få mycket gjort under en ganska kort period och det kan påverka hur du mår. Du kommer sannolikt att vara rätt så trött innan kvällen kommer. Ett råd från en vän kan hjälpa dig att lösa ett problem som du har.

Kräftan 21/6-22/7

Söndagen handlar om att vila och bara det lugnt. Du njuter om du är ledig och ser till att unna dig en rejäl sovmorgon. Under kvällen får du information som gör dig lite bekymrad. Det här är en motgång som du inte räknat med.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir rolig och aktiv. Har du möjlighet så tillbringar du flera timmar utomhus. Det är vår i luften och är solen dessutom framme som mår Lejonet toppen. Ljuset får dig att ladda energi och du känner hur du bli starkare och piggare för var dag som går.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en omväxlande söndag där ämnen som ekonomi och semester toppar listan på saker att planera. Har du en partner verkar ni ha svårt att komma överrens om detaljer om när ni ska ta semester, om ni ska åka bort och hur mycket pengar ni ska lägga på ledigheten.

Vågen 23/9-22/10

Du har svårt att erkänna att du gjort en felbedömning av en person. Du skryter ofta om att du är en god människokännare och det finns få personer som är lika träffsäkra i sina omdömen som du är. Nu måste du bita i det sura äpplet och inse att dragit en förhastad slutsats.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen bjuder på en hel del eftertanke. Du har insett att du måste lägga om strategi och jobba lite mer målinriktat om du ska lyckas uppfylla dina önskningar. Under dagen stöter du på någon från ditt förflutna och det får dig att inse något om dig själv.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Söndagen blir riktigt lat och skön. Du njuter verkligen av att inte göra någonting. Om du är tvungen att arbete eller studera den här dagen så ser du till att hålla en behagligt lugn takt genom hela dagen. Kvällen blir riktigttrevlig.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen blir aktiv och du är fysiskt utmattad när kvällen kommer. Det blir en bra dag som kantas av en hel del skratt och en massa bus. Under eftermiddagen får du möjlighet att visa vad du går för när det gäller att vara social och charmig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du småpysslar en hel del idag och det är bra. Mycket den här söndagen tycks kretsa kring matlagning och att umgås med familjen. Som singel inväntar du att en person som du är intresserad av ska ta ett initiativ.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är ganska flexibel just nu. Det finns inget du säger nej till så länge det inte går ut över din integritet. Ett löfte som du glömt bort ger dig lite dåligt samvete den här dagen. Kvällen handlar om att visa känslor.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons