Måndag 13/3

13 mar, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/manadens-horoskop-mars-2016/

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir ganska stressig. Du har lovat att hinna med vissa saker, men du inser att din tidsuppfattning inte är så bra så du kommer in att klara av allt du lovat. Här gäller det att prioritera rätt. Be om ursäkt för det du måste skjuta på och gör de andra sakerna riktigt bra.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen är så där. Det finns en tryckt stämning på jobbett som du inte kan rå på hur positiv du än försöker vara. Här gäller det att gå in i din egen kokong och inte låta dig påverkas av alla andras dåliga humör. Kvällen blir riktigt mysig, men både skvaller och god mat.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tar inga chanser just nu utan sätter alltid det säkra framför det osäkra. Lite tråkigt kanske, men för dig är det tryggheten framför äventyret som gäller. Arbetsmässigt får du ett problem som kommer att ta ett tag att klura ut.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

Du är ledsen för att du missat något som du skulle velat vara med om. Det kan vara sjukdom eller något annat som får dig att ställa in. Du har en gnagande känsla av det här var din chans att uppnå din dröm. Oroa dig inte det kommer komma fler tillfällen under våren, ha bara tålamod.

Lejonet 23/7-22/8

Du känner dig ovanligt utvilad den här måndagen och du har hälsan med dig. På jobbet kastar du dig gärna in i olika utmaningar och det njuter av komplicerade problem. Just nu så finns det inget stopp på din kreativitet och din energi.

Jungfru 23/8-22/9

Försök att inte ta en vass kommentar personligt. Det handlar egentligen inte om dig, du blir bara måltavla för att den person som hen egentligen vill såra inte är där. Kvällen blir ganska långrandig, men stundvis väldigt intressant.

Vågen 23/9-22/10

Du känner att du hade din chans att imponera på en viss person men att du sumpade den. Det gör dig lite grinig den här måndagen och det finns en risk att ditt dåliga humör går ut över dina oskyldiga kollegor.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir väldigt intensiv på ett bra sätt. Du delar upp dina timmar mellan arbete, familj och vänner. Just nu är det många som sliter i dig och vill ha din uppmärksamhet, men det finns bara en person som du vill fokusera på, frågan är om den känslan är ömsesidig.

Skytten 22/11-21/12

Du är väldigt social just nu och kan nästan upplevas som lite väl pratig. Som tur är tar din charm udden av att du hela tiden pratar. Du har lärt känna en person nyligen och hen har gjort ett starkt intryck på dig. Nu vill du lära känna hen ännu bättre.

Stenbocken 22/12-19/1

Du undviker en konflikt genom att helt enkelt hålla dig bort från de personer som är griniga. I övrigt är du trött men har roligt. Det finns många kollegor som går den extra milen för att få dig att skratta. Du känner dig omtyckt och du ger också mycket kärlek just nu.

Vattumannen 20/1-18/2

Våga satsa lite på din teori idag. Du tror att du har rätt, men du är samtidigt lite oroad att du tar på dig för mycket. Här gäller det att hitta tillbaka till den vanliga självsäkerheten som vanligtvis utgör din ryggrad.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är mycket nöjd med helgen och du tänker fortsätta bygga på den grund som du skapat. Det agerar lite i bakgrunden eftersom du fortfarande är blyg, men du jobbar målmedvetet och du tänker inte ge dig innan du når ditt mål. Envisheten kommer från Uranus och den håller i sig.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons