Tisdag 14/3

14 mar, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/manadens-horoskop-mars-2016/

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen blir en vänpunkt för dig och det är bra. Från och med nu går allt framåt även om det är med små, små steg. Du känner att du långsamt når mål efter mål. På kvällen har du ett allvarligt samtal med en vän eller släkting.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen går fort och det är du tacksam över. Du orkar inte riktigt grubbla så mycket just nu, du vill bara att dagarna ska flyta på. En gammal skada gör sig påmind och det kan hända att du får ställa in en aktivitet på kvällen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Tisdagen handlar om att bestämma och att kunna ta kritik från personer som inte tycker som du gör. Oftast har du inga problem med nummer ett, men att ta kritik tycker du är jobbigt även om du vet att den är befogad.

Kräftan 21/6-22/7

Du känner dig lite utanför idag. Det är som om du har missat något riktigt kul och som det är nu så räknas du inte riktigt. Du vet att det bara är en känsla utan någon grund, men du kan inte låta bli att tycka att dina vänner skrattar åt en hemlighet som du inte kan ta del av.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en härlig tisdag där du njuter av att umgås med ett ganska stort gäng. Det har blivit en unik sammanhållning mellan dig och några nya kollegor mest tack vare att ni alla har samma låga humor. Det behövs inte mycket för att få er att skratta.

Jungfru 23/8-22/9

Du är envisheten själv idag och det är bra. Du behöver få mycket gjort och tiden är knapp så då är det bara att sätta åt sidan saker som hunger och trötthet, här är det bara att köra på tills allt är klart. Kvällen blir riktigt avslappnande.

Vågen 23/9-22/10

Du tar tag i en vän som har problem just nu. Det handlar inte bara om du lyssnar, du hjälper personen ifråga rent praktiskt både med råd och med att komma till insikt om vilken väg ör att hen bör ta för att hen ska nå sina mål.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är lite vilsen idag. Dina planer fallerar och du står där med en hel del personer som du inte vill umgås med men som du har lärt känna för att komma en speciell person närmare. Nu när planen misslyckas vet du inte hur du ska hantera alla dessa människor som du inte bryr dig om.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du försöker vinna tid idag, men det märker din chef direkt. Du kan inte smita undan ditt ansvar, du måst ta tag i dina uppgifter hur tråkiga och träiga de än är. Under eftermiddagen försöker du övertyga en vän om att ni bör resa bort tillsammans.

Stenbocken 22/12-19/1

Ditt strålande goda humör håller i sig i dag också. Du tycker att det är roligt med de vassa blickarna du får från en kollega som inte riktigt får samma utdelning på jobbet som du får just nu. När det gäller kärlek upptäcker du att känslor är mer komplicerande än du anat.

Vattumannen 20/1-18/2

Du undersöker nya vägar och du blir riktigt stolt över dig själv när du upptäcker något som kan förkorta din arbetstid med ett visst projekt väsentligt. Egentligen är din lösning på problemet inte alls så unik, den är bara mer genomtänkt än er tidigare struktur.

Fiskarna 19/2-20/3

Bli inte arg på en före detta kollega för att hen inte vill höra av sig. Det handlar inte om dig, det handlar om att personen ifråga vill bryta med hela den delen av sitt liv inklusive dig. Det här är ett beslut du måste acceptera.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons