Onsdag 15/3

15 mar, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/manadens-horoskop-mars-2016/

Väduren 21/3-19/4

Det blir en konflikt mellan dig och en närstående idag. Det handlar om att ni har två helt olika sätt att se på saker och ting. Båda tycker att den andra är oresonlig och vägrar att ge sig. Här behövs en medlare om ni ska kunna hitta en kompromiss.

Oxen 20/4-20/5

Just nu är du väldigt fascinerad av vad som händer på din arbetsplats. Det är så mycket förändringar att du som Oxe har svårt att ta in allt. Du försöker med strutsmetoden, att gömma huvudet i sanden, fram till nästa chock kommer.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir lite turbulent den närmaste tiden men det beror på att du har tagit dig vatten över huvudet. Du inser inte hur mycket arbetet det blir med den uppgift som du anmält dig till. Kvällen visar på att du faktiskt har mer tålamod än du vet om.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en ganska ointressant dag där du får iaktta andra som har roligt snarare än delta själv. Det beror till viss del på att du är lite blyg i just det här sammanhanget men också på att du gärna vill lära dig mer om den här gruppen innan du slänger dig in i det sociala nätverket.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att behärska dina känslor just nu oavsett om de är positiva eller negativa. Det handlar främst om du har svårt att komma överrens med vissa personer och att du inte sticker under stol med din åsikt. Det här leder till en konflikt.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen börjar bra men i ganska långsamt tempo. Du får inte alls så mycket gjort som du skulle vilja och då blir det problem. Under den här dagen så händer flera olika saker på samma gång så det gäller att du är alert.

Vågen 23/9-22/10

Du är väldigt bestämd av dig och du viker inte för någon. Det är inte den vanliga Vågen som märks just nu utan en Våg som är starkt influerad av det envetna jordelementet. Under eftermiddagen får du en komplimang som värmer.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har mer vett än att gå i konflikt med en person som du egentligen vill komma närmare. Den här personen har ett ganska hetsigt humör så du drar dig tillbaka idag när hen blir irriterad. Under eftermiddagen får du ett positivt besked beträffande ett prov eller ett test.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är på strålande humör just nu och du skiner ikapp med Solen. När du mår så här finns det väldigt lite som kan få dig att bli arg eller irriterad. Underdagen får du en uppgift som till en början verkar klurig men som du löser på ett elegant sätt.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns magi i ditt tecken just nu och du förtrollar alla i din närhet med din charm och dina leenden. Till stor del beror det på att du influeras av Venus och det förstärker alla dina karismatiska sidor, men också på att du och en vän har genuint roligt tillsammans och det gör att alla vill vara med er.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är trött på en inställsam kollega som inte tycks kunna fatta några egna beslut. Här gäller det att du säger ifrån och inte är rädd för att visa vad som är viktigt för dig. Rak kommunikation kommer att lösa problemet.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är innerligt trött på att aldrig få den uppmärksamhet du tycker att du förtjänar av dina chefer. Hur du än anstränger dig så tycker inte du att dina prestationer märks lika mycket som en kollegas. Du är lite avundsjuk på hens framgångar.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

G

Annons