Torsdag 16/3

16 mar, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/manadens-horoskop-mars-2016/

Väduren 21/3-19/4

Det blir en hel del diskussion kring ett känsligt ämne. Det är inte du som lyfter fram det här samtalet men när väl alla korten ligger på bordet så kan du inte låta bli att visa din egen förbittring och ilska. Det kan bli en emotionell dag.

Oxen 20/4-20/5

Just nu har du svårt att hinna med att trösta alla kollegor som känner sig deppiga. Det går en ström av svallande känslor genom din arbetsplats och många söker sig till dig för att prata. Själv känner du dig ovanligt positiv trots allt som händer.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är väldigt driven idag och det ger det resultat som du är ute efter. Du vet precis hur du ska lägga upp ditt arbete för att få ut mesta möjliga av dina timmar på din arbetsplats. Ett trevligt möte med en oväntad person förgyller din dag.

Kräftan 21/6-22/7

Du rör dig på djupt vatten just nu och det vet du om. Du följer ett rykte som egentligen inte är mer än en viskning men det har väckt din nyfikenhet och nu kan du inte backa. Vart det här än leder så kommer det du får reda på förvåna dig väldigt mycket.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är noga med vara korrekt, men ibland är din korrekta fasad så slipad att den blir påklistrad och ingen går på den. Här gäller det att hitta ett mellanting mellan att visa vad du egentligen känner utan att tumma för mycket på vad som är passande.

Jungfru 23/8-22/9

Idag glider du in i en ganska stressig arbetsrytm och det gör att du inte hinner stanna upp och fundera så mycket över framtiden. Du har svårt att se vilka möjligheter och val du har trots att de finns precis framför näsan på dig.

Vågen 23/9-22/10

Bli inte ledsen för att en vän ställer in er träff. Du har egentligen inte tid att umgås med hen idag så det här blir bra för er båda. Se bara till att boka in ett nytt datum så att eran planerade date inte rinner ut i sanden.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns liv och rörelse i ditt tecken just nu. Det sker mycket emotionella förändringar på din arbetsplats så det gäller att hänga med i svängarna. Det värsta du vet är att inte ligga steget före oavsett om det gäller en uppgift eller om det gäller det sociala spelet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att inte följa med strömmen eftersom det verkar vara det enklaste just nu. Vanligtvis går du alltid din egen väg, men just nu har du en längtan till att smälta in och vara en i mängden. Kvällen bjuder på en aktivitet av något slag.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har många järn i elden just nu och du har fullt upp både med dina fritidsintressen och med ditt arbete. Som singel är du väldigt uppvaktad och det smickrar dig samtidigt som du har svårt att se hur du skulle kunna pressa in ett förhållande i din redan nu fullbokande vardag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är rädd att såra en familjemedlem med dina åsikter så därför lindar du in dem i en rad lite finare omskrivningar. Risken är att din släkting inte alls hänger med på vad du egentligen försöker säga utan tror att du håller med hen i hens agerande.

Fiskarna 19/2-20/3

Du riskerar ingenting genom att öppna up dig och visa dina mjukare sidor. Även om det kan vara lite otäckt i början att känna sig så sårbar så kommer du att märka att det du får igen är värt det hundra gånger om.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons