Fredag 17/3

17 mar, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/manadens-horoskop-mars-2016/

Väduren 21/3-19/4

Det blir en ganska lugn fredag där fokus ligger på att ordna det med saker som har med ekonomi att göra. Det kan röra sig om din privata ekonomi eller så sysslar du med något liknande på jobbet. Kvällen blir lite mer aktiv än dagen.

Oxen 20/4-20/5

Du känner både en oro och en förväntan inför framtiden. Det har varit ganska många turer på jobbet men nu tycks de flesta pusselbitarna falla på plats. En förändring i den gruppering du tillhör kan komma inom kort.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en förvirrande och lite konstig inledning på den här fredagen. Du har blandat ihop vissa fakta och det finns en viss risk att du dyker upp vid fel tidpunkt på fel plats. Under dagen rättar det mesta till sig att det blir en fin avslutning på veckan.

Kräftan 21/6-22/7

Du är väl medveten om att den kollega tullar lite på vad som är rätt och riktigt. Det handlar om saker som hen anser sig förtjäna men som ligger inom en gråzon för vad som är korrekt. Frågan är hur du ska göra, hålla tyst eller tala om vad du vet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är inte direkt aggressiv, men du är lite lättretad idag och det beror inte minst på att du känner dig utanför i ett visst sammanhang. Du tycker att du inte får reda på tillräckligt och att man undviker att lämna ut information till dig vilket gör dig sårad.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir energirik och rolig. Du har en massa olika saker som du vill genomför och det enda du behöver tänka på är att skapa lite struktur den här dagen så att du har koll på vad du hinner eller inte hinner med. Kvällen kan bjuda på en fest.

Vågen 23/9-22/10

Du avkräver en vän ett löfte idag och det sitter hårt inne. Egentligen borde det här inte vara så svårt för din vän eftersom du har hjälpt hen med något liknande tidigare. Det handlar mer om stolthet än om att det är jobbigt. Kvällen passar bra till fest.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är inte alls på humör för dyra löften och falska spel. Det handlar om att du framför allt vill veta sanningen om en person som ständigt gäckar dig. Här gäller det att vara noga med vem du frågar vad. Kvällen kan bli romantisk för nyförälskade Skorpioner.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du utelämnar vissa delar i en berättelse med flit idag eftersom du vet att just de delarna kan såra din vän. Frågan är om det blir bättre av att hen får höra hel sanningen från någon annan än dig. Saker har en obehaglig förmåga att komma fram i dagsljus oavsett om du vill det eller inte.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här fredagen blir riktigt härlig. Du tankar energi och frisk luft. Under dagen får du ett meddelande från en vän och hen överraskar dig verkligen på ett positivt sätt. Under kvällen tycks du fira något eller någon.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en intressant fredag eftersom du blandar nytta med nöje. Du hade tänkt dig att jobba väldigt lite eller inte alls, men vissa saker kan inte vänta till på måndag utan de kräver din omedelbara uppmärksamhet. Kvällen blir rolig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är arg på dig själv för att du kanske låter ett gyllende tillfälle smita dig ur händerna. Nu har du fått den perfekta ursäkten att söka upp och kanske inleda ett samarbete med en person som intresserar dig men frågan är om du vågar eller om du helt enkelt backar ur.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons