Lördag 18/3

18 mar, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/manadens-horoskop-mars-2016/

Väduren 21/3-19/4

Det finns ett vemod över ditt tecken idag och det beror på att du tar avsked från någon som du håller av. Det enklaste hade varit att helt enkelt skippa att säga hej då, men du känner att du vill ha ett fint minne att bevara tills nästa gång ni ses igen.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen består av frisk luft skvaller och en hel del funderingar. Du vänder ut och in på dig själv för att fundera över vart din plats är i livet och om det finns saker som du vill avsluta eller påbörja. En eftertankens dag som slutar väldigt socialt och trevligt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du drar dig för att umgås med en släkting för att hen är så gnällig och det förbättrar inte direkt er relation. Egentligen borde du vara lite mer ärlig med vad du känner, men just nu orkar du helt enkelt inte med en konflikt.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en intressant dag där du hinner med både att roa dig och att fixa med lite saker som har med ekonomin att göra. Du tycks planera en större investering som kan kräva lån och då gäller det att hålla rätt på alla siffror.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är inte alls på humör att höra skvaller om en vän idag, men din bekant tycks inte alls vara mottaglig för den typen av signaler. Om du vill få hen att sluta pladdra om saker som inte hen har att göra med så måste du vara rak.

Jungfru 23/8-22/9

Lördagen inleds ganska sent för din del, men det tycker du bara är lyxigt. Det är sällan du unnar dig en riktig sovmorgon. Under dagen passar du på att umgås med vänner som du inte hinner träffa så ofta. Det blir en lättsam, social och energigivande dag.

Vågen 23/9-22/10

Du trotsar en äldre släkting och det kommer du få äta upp vid ett senare tillfälle men just idag känns det väldigt bra. Det är sällan som du är så här modig och kaxig, men en influens från Solenn ger dig det självförtroende som du behöver ha.

Skorpionen 23/10-21-11

Kärlek, passion och vänskap styr dig idag. Du sveps med av starka känslor samtidigt som du blir arg på dig själv för att du inte kan låta bli att känna så här för en viss person. Allt med den här relationen är krångligt, men det är kanske det som tilltalar dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att testa sina gränser. Kanske är du våghalsig i en skidbacke eller så avslöjar du en lite svart hemlighet för en vän. Oavsett hur du tänjer på dina gränser så blir det en lyckad lördag och en riktigt festlig kväll.

Stenbocken 22/12-19/1

Återigen är du ute så mycket som vädret tillåter och all frisk luft får dig att sova som en bebis på nätterna. Du är social idag och du är öppen för att träffa nya människor. Det finns en nyfikenhet och en positiv utstrålning från dig som gör dig väldigt attraktiv.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är rädd att du gör fel, men du kan ändå inte låta bli att lyfta ett ämne som kan leda till heta diskussioner mellan olika familjemedlemmar. Till stor del beror det på att du tycker det är lite kul att provocera, men det beror också på att du vet att det är bra att rensa luften ibland.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag bestämmer du dig för att ta kontakt, men frågan är om du verkligen gör det när det kommer till kritan. Den senaste tiden har du fattat många tuffa beslut, men fegat ut i sista minuten för att du är rädd för att bli avvisad.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons