Söndag 19/3

19 mar, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/manadens-horoskop-mars-2016/

Väduren 21/3-19/4

Det finns inga om och men när det gäller dig idag det finns bara en stenhård vilja att driva igenom ett förslag till varje pris. Du vet att det kommer att kosta, men du vet också att det är värt varenda strid och varenda timme du lägger ned på det.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen blir lite långtråkig blandat med trevliga inslag. Du verkar vara på resa av något slag. På kommer du också att möta på en person som får dig att se lite ljusare på framtiden. Du kommer i säng senare än planerat men det är det värt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en massa positiv energi i ditt horoskop idag, Den här söndagen är som gjort för utomhusaktivteter och fysisk ansträngning. Det kan bli tuffare tider framöver ekonomiskt sett så det är bra om du är lite snål med dina utgifter.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir långtråkig. Du längtar nästan till måndagen. Det finns en person som du ser varje vardag men som du inte pratar med så ofta. Hen lyser upp din dag med sina leenden och med hela sin person. Det är därför du just nu föredrar vardagar framför helger.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du vet att du inte kommer att få som du vill i den här frågan ändå fortsätter du att driva din sak med en enorm envishet. Du vill verkligen visa vem det är som bestämmer. Under kvällen kan ett samtal från en kollega väcka en del starka känslor.

Jungfru 23/8-22/9

Du famlar i det blinda idag och det ogillar du skarpt. Du är en person som föredrar att ha kontroll, men idag får du finna dig i att någon annan styr och du får hänga med i farten. Var inte rädd för att släppa taget ibland kan det vara skönt att bara flyta med.

Vågen 23/9-22/10

Du satsar på att få en familjemedlem att inse hur fel hen har och hur rätt du har. Det här är en typ av diskussion som uppstår rätt så ofta mellan er två och därför är det ingen som höjer ögonbrynen när ni börjar tjafsa.

Skorpionen 23/10-21-11

Söndagen handlar om att vinna tid. Du har fått en fråga som du inte riktigt vill svara på och det gör att du försöker med alla möjliga borförklaringar. I det här fallet hade det varit bättre att inte gör någonting.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du vet att du gjort fel, men du envisas ändå med att inte vilja säga förlåt. I ditt fall handlar det till stor del om stolthet. Du vill inte visa dig svag inför vissa personer. På kvällen myser du gärna hemma med familjen.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen består av flera olika delar. Dels passar du på att vara lite utomhus och dels reser du en del den här dagen. En saknad person hörplötsligt av sig och det gör dig väldigt glad. Hen tenderar att då och då försvinna ur ditt liv.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen bjuder på en mängd olika upplevelser, men framförallt är den social och trevlig. Ett litet gnabb mellan två släktingar kan irritera dig på eftermiddagen, då är det bara att slå dövörat till. Under kvällen vill du gärna vila och ta det lugnt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du utger dig för att veta en hemlighet som du egentligen inte har så stor koll på. Det handlar om en kollega som bara har avslöjat väl valda delar av vad hen vet. Tänk på att det är du som kommer att framstå som dum när sanningen kommer ut.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons