Måndag 20/3

20 mar, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/manadens-horoskop-mars-2016/

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir intressant. Du får höra nyheter som gör dig både förvånad och lite upprörd på samma gång. Under eftermiddagen har du insett att du har missat att fira en släkting eller vän som fyller år/har namnsdag.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen går på rutin och timmarna försvinner snabbt. Du känner dig nöjd och glad den här dagen utan att riktigt veta varför. Det är en positiv energi från Solen som gör dig på så gott humör. På kvällen myser du gärna utomhus om vädret tillåter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är arg på en släkting för att du tycker att hen har svikit dig. Om du tänker efter så hade hen inte något val så då kanske du kan vara lite mer förstående. På eftermiddagen på du svar på ett test eller en ansökan av något slag.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns något lite uppgivet över ditt tecken idag. Det är som om du redan erkänt diig förlorad innan striden är över. Här gäller det att inte tappa varken modet eller självförtroendet. Du kan om du vill så visa det.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om praktiskt uppgifter Du är egentligen inte så sugen på att arbeta med just det här, men du låter dig övertalas för att du får samarbeta med en kollega som du tycker om. Kvällen ägnar du gärna åt sport eller motion.

Jungfru 23/8-22/9

Det är din envishet som driver dig framåt idag. Tack vare att du är så säker på vad du vill kan du närma dig ditt mål, lite i taget. Under dagen kan en kollega vilja styra in dig på ett område som tillhör hen, här gäller det att streta emot.

Vågen 23/9-22/10

Du är verkligen usel på att ljuga och det märks inte minst idag när du trasslar in dig i en härva av osanningar och halvsanningar. Egentligen skulle det räckt med en liten vit lögn, men du tycker så illa om att vara falsk att du istället försökte säga nästan hela sanningen och då går det åt skogen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du når inte fram med din charm idag och det gör dig ledsen Du brukar oftast vara oemotståndlig när du är på det här humöret, men just den person som du vill fängsla dras till en helt annan typ. Det är bara att söka sig nya jaktmarker.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir rolig och omväxlande. Du har mycket att göra och tiden går fort. En oroande nyhet får dig att känna ett uns av panik innan du samlar dig och bestämmer dig för att tänka positivt istället. Allt kommer att ordna sig bara du har lite tro på framtiden.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är för envis för ditt eget bästa. Du tenderar att provocera en chef eller liknande bara för att du inte viker i dina åsikter. I övrigt en bra dag där vänskap, kärlek och intriger löser av varandra. Du försöker hålla dig lite utanför, men du blir hela tiden indragen i dramat.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är på ett väldigt bra humör idag och det underlättar om du ska sitta i förhandlingar eller liknande. Din charm och din trevliga personlighet är dina största tillgångar efter din kompetens och intelligens.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är väldigt intagande idag och det är få som kan stå emot dina leenden och din humor. Utnyttja det i ett sammanhang som har med löner eller utveckling att göra. På kvällen är det kärleken som står i fokus. Som singel drömmer du om den och har du ett förhållande så frossar du i romantiken.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons