Tisdag 21/3

21 mar, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/manadens-horoskop-mars-2016/

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen brottas du med ett nygammalt problem som rör arbete och att finansiera ett intresse som du har. Det här har alltid varit en svår ekvation att få ihop, men nu verkar det finnas en lösning på problemet.

Oxen 20/4-20/5

Du är på ett väldigt gott humör idag och du känner dig ovanligt utvilad. Det har varit en del skvaller på jobbet om förändringar och det oroar dig, men idag får du svart på vitt att de mesta av det du hört är bara skvaller, inget mer.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns ett frågetecken som du känneratt du måste räta ut innan du går vidare med nästa fas i din plan. Idag får du ett väldigt bra tillfälle att forska lite kring den här frågan utan att det väcker någon särskild uppmärksamhet.

Kräftan 21/6-22/7

Du trånar efter det du inte kan få och ser inte det du har framför ögonen.  Det här gäller främst kärlek, men det kan också röra sig om saker i arbetslivet eller i vänskapskretsen. Du är en romantiker som har fastnat i en dröm om vad det är du vill ha.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns olika sorters förklaringar till det som händer idag men oavsett anledning så får just den här händelsen dig att bli lite extra lycklig. Varför fundera för mycket över att det blev som det blev? Njut av resultatet istället för att ifrågasätta det.

Jungfru 23/8-22/9

Du är lite ledsen för en väns skull. Hen hade sett fram emot något den här tisdagen men blir sjuk och får ställa in. Tack vare din väns sjukdom så öppnar sig en ny, och väldigt trevlig möjlighet för dig som du inte bör tacka nej till.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att våga vara lite mer öppen med vad du tänker och tycker. Ibland stänger du in dina känslor och det blir inte alls bra. Efter att ha prövat olika sätt att hantera en lite besvärlig släkting så bestämmer du dig för att vara sval men tillmötesgående.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tar dig samman och tvingar dig att fokusera på saker som rör din framtid istället för att drömma om kärleken. Det går väl inte helt så som du tänkt dig, men det fungerar ganska bra i alla fall. När det gäller dina drömmar så tar de ett steg närmare verkligheten idag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns något ivrigt över ditt tecken idag. Det handlar om något som du verkligen är sugen att pröva på. Du har inte haft möjlighet att testa din teori tidigare men idag är det ett perfekt tillfälle för den typen av experiment.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är på ett strålande gott humör idag och när du mår så här bra så blir du väldigt charmig och det är svårt att inte dras med av dina torra skämt och lite vansinniga upptåg. Kvällen bjuder på en alldeles extra rolig överraskning.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är väldigt precis idag och det är bra. Genom att inte slarva även om det tar längre tid, så sparar du både engagemang och pengar. Under eftermiddagen kan ett långtråkigt möte plötsligt få dig att börja planera en sommaraktivitet.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har inte förmågan att säga nej just nu även om du tycker att många av din väns upptåg är lite onödiga. Du hakar på eftersom du är lojal med din kompis och det kan göra att du får förseningar i ditt eget tidsschema idag.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons