Onsdag 22/3

22 mar, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/manadens-horoskop-mars-2016/

Väduren 21/3-19/4

Du vill alla väl idag, men ändå slinker det ur en hel del grodor ur din mun. Det handlar om att du är uppriktig fast sanningen ibland kan såra och då får du dåligt samvete för at du inte håller tyst. Under eftermiddagen får du nyheter som rör arbetet.

Oxen 20/4-20/5

Det är lite rörigt i ditt liv just nu så det gäller att bita ihop och försöka se positivt på framtiden. Oavsett vad du tror så kommer det mesta att ordna sig till det bästa om du bara ger dig själv en ärlig chans. Du har talanger som är mycket eftersökta så våga tro på dig själv.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tar ett steg närmare ditt mål idag och det går dig på gott humör. Det är inte så ofta som du jobbar lika målmedvetet som du gör just nu, men du känner att det finns så mycket att vinna om du bara ger järnet. Privat tycks det finnas en konflikt mellan dig och en släkting.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Du är lite orolig för att du inte når fram med din empati till en vän. Du försöker visa medkänsla och finnas därför hen, men frågan är om din vän förstår hur mycket du bryr dig om hen. Under dagen dyker det upp ett tillfälle att visa lite extra omtanke.

Lejonet 23/7-22/8

Just nu fungerar det mesta i ditt liv utan komplikationer. Du tuffar på i invanda hjulspår och allt borde vara frid och fröjd. Den här tryggheten skapar en rastlöshet hos dig, du vill ha äventyr och spänning vilket gör att du tänjer lite på gränserna för det acceptabla.

Jungfru 23/8-22/9

Du är mycket bestämd i dina åsikter och det gör att du lätt hamnar i konflikt med visa personer som inte tycker som du gör. Kanske vore det bättre att pröva på en lite mer diplomatisk medelväg istället för att alltid försöka driva din egen linje till varje pris.

Vågen 23/9-22/10

Du är arg på en familjmedlem som du tycker sviker dig nu när du behöver hen som bäst. Du hade räknat med den här personens stöd i många frågor, men nu inser du att du inte kan lita på att hen vare sig tar ditt parti eller tröstar dig när saker går år skogen.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Du är besviken på en person. Hen kunde fått allt men väljer att backa istället och det gör dig arg. Ni har en kemi mellan er, men nu när du inte kommer längre väljer du att satsa på ett säkrare kort istället.

Skytten 22/11-21/12

Du har riktigt kul just nu. Du vågar mer vanligt och vårkänslorna får dig att blomma upp både när det gäller din charm och ditt sätt att bemöta nya människor. Under den här dagen får du en komplimang som verkligen värmer.

Stenbocken 22/12-19/1

Du blir förvånad idag när en person tar kontakt med dig och söker ditt sällskap. Det här var det sista du förväntat dig så det kan hända att du drabbas av en tillfällig tunghäfta. Om du nu är ofrivilligt stum så försök visa med leende och med ögonen att personen ifråga är välkommen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är lite osäker på en affärsuppgörelse och det finns en risk att du drar dig ur i sista sekund. Du brukar vanligtvis inte vara så här velig, men nu rör det sig om mycket pengar och en hel del prestige och då vill du att allt ska gå rätt till.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att ställa villkor och om att våga vara lite fräck. Du brukar vanligtvis inte ta den här typen av initiativ, men nu vill du verkligen visa att du är en kraft att räkna med både på jobbet och i privatlivet.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons