Torsdag 23/3

23 mar, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/manadens-horoskop-mars-2016/

Väduren 21/3-19/4

Du är lite irriterad på en vän som inte hör av sig när hen lovar. Egentligen borde du inte bli så sur, du vet ju att din vän har råkat ut för samma sak från din sida. Att du struntat i att ringa för att du varit för trött. Svälj stoltheten och ring en gång till.

Oxen 20/4-20/5

Det finns inget som är fel idag bar kloka och mindre genomtänkta beslut. Oavsett vilken väg du väljer så kommer du komma fram till samma sak, den ena tar bara lite längre tid än den andra. På kvällen unnar du dig något du längtar efter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är usel på spontana aktiviteter just nu så därför blir den här dagen bra eftersom den blir ett brejk i din vardag. Oavsett vad du ägnar dig åt denna torsdag så är det något som bryter alla mönster och som får dig att vara mer flexibel än vanligt.

Kräftan 21/6-22/7

Mängden uppgifter varierar väldigt mycket den här dagen. På morgenen blir det väldigt intensivt och du har svårt att hinna med allt som du vill få gjort. Under mitten av dagen så blir det stiltje och timmarna kryper fram. På kvällen har det full rulle igen men då med en hobby.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

För att vara så lugn som du är så är du ändå oroad över vissa saker i din framtid. Det kan röra sig om allt från jobbet till ditt förhållande. Det finns något som gör dig obekväm och du har svårt att sätta fingret på vad som är fel. En magkänsla som du bör lita på.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en innehållsrik torsdag på mer än ett sätt. Du har roligt och du ser till att få mycket gjort. Den här torsdagen passar du på och myser med dina vänner. Under kvällen får du höta ett rykte som roar dig och som sätter spinn på din fantasi.

Vågen 23/9-22/10

Månen gör ditt horoskop kreativt. Du älskar att skapa i vanliga fall, men just idag så blir det extra roligt eftersom Månen ger dig mer fantasi och förhöjer nöjet i den här typen av projekt. Kvällen bjuder på en del eftertanke.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är på ett strålande gott humör den här torsdagen och det beror på att det hänt något riktigt kul i ditt liv. Det kan röra sig om allt från kärlek till arbete. Oavsett vad det är så får det livet att bli enklare och vardagen roligare. Kvällen bjuder på en utmaning.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag vet du verkligen hur du ska smickra en chef eller något liknande. Du tar i, men inte så att det känns falskt utan bara så att du gör personen ifråga riktigt glad och nöjd. I övrigt öser du din charm på en annan person som du vill lära känna.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är den du är och det är en trygghet som många uppskattar med dig. Idag tar du egentligen inte så många initiativ, men du har ändå en hel del roliga uppgifter framför dig och dagen går snabbt. När det gäller vänskap och kärlek så blomstrar både bitarna i ditt liv. Som singel väntar det bästa framöver.

Vattumannen 20/1-18/2

Du kan verka trött och irriterad, men det stämmer bara på delar av den här dagen. För det mesta är du på ett väldigt gott humör och du får dina kollegor att le åt dråpliga skämt och kostiga infall. Kvällen handlar om att pressa sig själv till något du måste göra men som du egentligen inte orkar med.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här torsdagen handlar om visa att du bryr dig om en viss person. Du har tidigare försökt att spela lite tuff och vara cool, men det hjälper inte när du ska charma den här personen. Det enda resultatet blir att ni glider längre ifrån varandra.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons