Fredag 24/3

24 mar, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/manadens-horoskop-mars-2016/

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir stressig, men du försöker att hinna med så mycket som möjligt innan dagen är slut. Egentligen är du dålig på den här typen av press, men just nu så har du ingen annan väg att ta. Kvällen blir trevlig.

Oxen 20/4-20/5

En riktig mysdag och kväll. Du har roligt och ditt humör fullkomligen strålar. Under den här dagen passar du på att skämma bort någon du tycker om lite extra. Det kan vara med din uppmärksamhet men också med en eller två presenter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är rasande på att inget går som du vill just idag. Hur du en vrider och vänder på ett problem hittar du ingen lösning. Därför blir du förvånad när en kollega kommer på något som både är briljant och självklart på samma gång.

Kräftan 21/6-22/7

Du vågar inte lova något samtidigt som det är precis det du vill göra. Det handlar om vänskap, närhet och att visa känslor. Det blir en turbulent men samtidigt härlig fredag. På kvällen är det främst vänner som gäller.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du njuter verkligen av den här dagen oavsett om det är stressigt eller inte. Fredagen betyder något speciellt för dig och inget kan dra ned ditt humör. Under eftermiddagen så upptäcker du att en vän har fått problem som rör kärlek och du stöttar med råd och empati.

Jungfru 23/8-22/9

Du är inte bra på att förlåta en oförätt oavsett om den är liten eller stor. Det här gäller främst en chef som du tycker har betett sig illa. Underdagen får du höra ett rykte som både piggar upp och gör dig en smula chockad.

Vågen 23/9-22/10

Du jobbar hårt för att få klart ett projekt idag så att du kan ta helg utan att behöva grubbla så mycket. Det blir en intressant utveckling när det kommer till en diskussion mellan två av dina kollegor. Det bästa du kan göra är att vara neutral.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en fantastik fredag att se fram emot. Det är så mycket som är bra i ditt liv just nu och du njuter verkligen av att bara vara. Det enda som kan svida lite i dig är att du inte riktigt kan släppa en passion som du har men som du försöker att förneka.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att ge och få goda råd. Det är en ny kollega och du som utbyter erfarenheter och det blir en intressant och lärorik dag. Under kvällen passar du på att roa dig kungligt. Det var länge sedan du släppte loss på det här sättet.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns mycket som är självklart i ditt liv just nu så därför blir du lite förvånad när det plötsligt kommer in något som är spännande och nytt. Det här är känslor och upplevelser som du inte riktigt är bredd på, men som verkligen får dig att blomma ut.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar tag i en uppgift som du vet att du måste klara av, men som du inte riktigt behärskar. Under den här dagen så möter du människor från olika bakgrunder med olika uppfattningar om vad som är rätt och fel.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir bra även om den saknar det där inslaget av romantik som du längtar efter. Har du ett förhållande är det lite upp till dig att väcka liv i er relation. Som singel bör du faktiskt acceptera dina känslor och våga visa vem du är du är intresserad av.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons