Lördag 25/3

25 mar, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/manadens-horoskop-mars-2016/

Väduren 21/3-19/4

Du är osäker på vad du vill den här lördagen och det gör att du kanske inte gör någonting. Det finns en passivitet i ditt tecken som vanligtvis inte brukar drabba just Vädurar. Du känner ingen ork att ta tag i saker och just nu väljer du att stanna hemma framför att aktivera dig.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir rolig och intensiv. Du har många små projekt att klara av och tiden flyger iväg. Under den här dagen har du ingen chans att fundera över framtiden och det tycker du är skönt. Kvällen handlar om att ha trevligt och att äta gott.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen bjuder på en hel del aktiviteter gärna av det mer fysiska slaget. Du sportar gärna eller ägnar dig åt att gymma. Dagen kantas av trevliga sms och samtal från vänner som vill att ni ska ses. Just nu känner du dig väldigt populär.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en innehållsrik lördag med betoning på uteaktiviteter. Under den här dagen ser du till att göra en massa roliga saker som att umgås med vänner och fika med släktingar. Under eftermiddagen väntar en trevlig överraskning.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är inte rädd för att säga vad du tycker och det är bra. Det är inte alla som är lika rättfram som du är och därför uppskattas din uppriktighet lite extra av dina chefer. Idag får du möjligheten att påverka något som har med jobbet att göra.

Jungfru 23/8-22/9

Den här lördagen bjuder på en härlig variation av aktiviteter. Du tycker det är roligt att ha mycket att göra när du är ledig, men risken är att du inte vilar upp dig så mycket som du borde. Tänk på att en paus kan vara lika viktig som att hålla igång.

Vågen 23/9-22/10

Den här lördagen kretsar kring kärleken och kring dina drömmar. Vågen kan vara dålig på att ta initiativ, men när du väl är i en romans så är du väldigt hängiven och romantisk. Har du en partner så skämmer du bort hen den här helgen.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir rolig men inte så aktiv. Du umgås med dina vänner och myser men det händer inte så mycket mer. Under den här dagen får du höra ett rykte som gör dig irriterad. Det handlar om en vän som du inte umgås med längre.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Lördagen är ganska trevlig även om du egentligen inte gör någonting. Att ta det lugnt är lite av din favoritsyssla när du är ledig. På eftermiddagen kan en vän få dig att aktivera dig lite. Hen har ett lockande förslag som du inte kan motstå.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är verkligen inte på humör för att vara social idag, ändå finns de personer som kan locka ut dig i våren. Det handlar om nyfikenhet och om att du vill veta mer om någon. Idag dyker det upp en unik möjlighet att få umgås med den här personen i ett större gäng.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är arg och besviken på en kollega som inte klarar av det hen har utlovat att göra. Den här ilskan följer med in i helgen och kan få dig att bli vresig mot din familj. Försök att separera ditt jobb och ditt privatliv.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är besviken på dig själv för att saker inte går som du planerat. Du trodde att du hade nått framgång inom ett visst område, men varje gång du tar ett steg framåt så halkar du plötsligt två bakåt igen. Till stor del beror det på att du läser en viss person ganska illa.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons