Söndag 26/3

26 mar, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/manadens-horoskop-mars-2016/

Väduren 21/3-19/4

Du tar dig vatten överhuvudet idag när du utmanar en vän inom ett område som hen, men inte du behärskar. Egentligen är det utmaningen i sig som lockar dig. Du tycker att det är kul att testa dina gränser lite extra.

Oxen 20/4-20/5

Det finns en viss tveksamhet hos dig idag. Det handlar om en förfrågan som du får som både frestar och skämmer på samma gång. Du gillar det som stationärt och invant så att som är okänt gör dig en smula nervös. Våga ta risken du har allt att vinna och inget att förlora.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en ganska medioker inledning på söndagen. Du har inte riktigt ork att engagera dig så därför försöker du inte ens att dra gång några projekt. En vän kommer gärna på besök. Lite skvaller och en god fika är kanske en lagom aktivitet för din del.

Kräftan 21/6-22/7

Idag har du lite ångest. Du gjorde något som var modigt häromdagen, men du vet inte riktigt vilket resultat det här initiativet har gett. Se det som en långsiktig investering. Du har planterat ett frö som behöver lite tid på sig att börja gro. Allt som behövs är tålamod och massor av kärlek.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du känner dig irriterad på en kollega för att hen inte gör som du säger. Du gillar att leda så länge du slipper bekymmer, men idag stöter du på en del mothugg och det gör dig besvärad. Här gäller det att vässa argumenten och att inte ge upp.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen bjuder på en hel del festliga inslag och du njuter verkligen av våren. Har du möjlighet så är du ute i naturen idag. Att se allt vakna till liv ger dig hopp om framtiden. En släkting behöver lite hjälp med att lösa ett problem som hen har.

Vågen 23/9-22/10

Söndagen blir härligt lat och du njuter av att slippa ta tag i några projekt. Under den här dagen får du höra saker som både överraskar och glädjer dig på samma gång. Det här är något som du inte förväntat dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du irriterar dig på att det inte blir som du vill. Det är som om ödet hela tiden spelar förbi dig. Du försöker att anordna till synes slumpmässiga möten med en viss person för att lära känna hen på ett avslappnat sätt, men hur du än försöker så tycks du inte lyckas i ditt uppsåt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en intressant dag där du inser att du måste försöka få till en förändring för att saker ska bli så som du vill att de ska bli. Här gäller det att jobba aktivt mot ditt mål och lämna så lite som möjligt till ödet.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har hamnat i en knepig sits som du inte riktigt vet hur du ska hantera. Det rör sig om kärlek, passion, svartsjuka och en hel del missförstånd. Här måste du vara väldigt tydlig både mot dig själv och mot de andra inblandade så att missförstånden inte blir fler.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att vila och planera framtiden. Det har varit många olika vändor den senaste tiden men nu känns det som om alla pusselbitar är på väg att falla på plats. Du känner dig väldigt nöjd med resultatet av ditt arbete den här våren.

Fiskarna 19/2-20/3

Du kan inte riktigt bestämma dig för vad du tycker om en viss person. Hen intresserar dig, den saken är klar, men ena dagen så blir du arg och irriterad för att nästa dag komma på dig själv med att vilja veta allt om hen. Ni har en påtaglig kemi mellan er som kan utvecklas om ni ger er själva chansen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons