Måndag 27/3

27 mar, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du vet att du inte kommer att få som du vill fast du tjatar, ändå kan du inte låta bli att älta samma ämne om och om igen. Det har blivit en ful ovana hos dig att försöka nöta ned din motståndare med argument på argument.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir minst sagt intressant. Du får höra en del upplyftande skvaller som har med arbetet att göra och du roar dig med att iaktta andras intriger snarare än att aktivt delta i det som händer omkring dig. Kvällen blir harmonisk.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att erkänna att du gjort ett misstag, men till slut säger du som det är och du inser att konsekvenserna inte alls blir så jobbiga som du väntat dig. Under eftermiddagen får du en fin komplimang av en kollega.

Kräftan 21/6-22/7

Du är ovanligt modig idag och det lönar sig. Även om du inte får det resultat som du helst av allt önskar dig så känner du att du är lite närmare målet. Glöm inte bort att vara charmig och tillgänglig så kommer det mesta att bli enklare.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du funderar mycket över vad det är du tycker om en viss situation som har uppstått på jobbet. Det är en ny grupp av människor som har slagit sig samman och de tycks dominera över alla andra grupperingar. Här gäller det att antingen ansluta sig till gruppen eller hålla sig undan.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen påminner mesta om en dröm. Du vaknar inte riktigt till över huvudtaget och det beror till viss del på tidsomställningen. Som jordtecken är du den som har svårast att anpassa dig till att gå upp en timme tidigare än vanligt.

Vågen 23/9-22/10

Du pressar dig själv hårt idag och det är både bra och dåligt på samma gång. Det är bra att du utmanar dig själv, men det är inte så lyckat om du tvingar dig själv att arbeta hårdare än du egentligen orkar för då kommer det få negativa konsekvenser.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir ganska tråkig. Du har svårt att bestämma dig hur du ska agera i en viss situation. Det är så mycket som står på spel och du vill inte blotta dina känslor allt för mycket. Under eftermiddagen tar en person kontakt med dig och det tycker du är lite jobbigt men smickrande på samma gång.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här måndagen har du svårt att koncentrera dig på jobbet. Det finns någon som hela tiden stjäl din uppmärksamhet antingen medvetet eller omedvetet. Med hen i närheten så fladdrar tankarna vilt och du kan inte fokusera.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en magisk måndag. Du får komplimanger och mer uppmärksamhet än du är van vid. Visst blir du lite blyg, men det tycks inte skrämma din envisa beundrare som snarare tycker du blir charmigare när du rodnar och blir tyst. Själv suger du åt dig positiv energi från hela situationen.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir inte som du tänkt dig. Du känner diig utanför och du vet inte hur du ska hantera situationen. Det kan vara så att du försöker att klamra dig fast vid personer som du egentligen inte hör ihop med och då blir det fel. Hitta vänner som du fungerar bättre med.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu tar du en dag i taget och försöker att undvika att tänka så mycket på framtiden. Det händer väldigt mycket i ditt liv just nu både privat och arbetsmässigt. Du har svårt att fokusera framåt när nuet stjäl så mycket energi.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons