Tisdag 28/3

28 mar, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

https://www.elle.se/manadens-horoskop-mars-2016/

Väduren 21/3-19/4

Du söker dig till nya jaktmarker idag. Av någon anledning trivs du inte med de du har utan du vill ha till en förändring. Det finns en stor rastlöshet över ditt tecken. Du har svårt att vara nöjd i nuet utan letar hela tiden efter en förändring.

Oxen 20/4-20/5

Du tar en dag i taget och är ganska nöjd med det. För dig är det viktigt att leva i nuet eftersom det ligger en hel del förändringar framöver som du inte riktigt är redo att tackla ännu. Under kvällen myser du med en vän.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tar en risk idag när du vill att en vän ska täcka upp för dig. Även om din vän är duktig så är hen inte du och det kommer att märkas på resultatet. Frågan är vad som är så viktigt att du är beredd att ta den här risken.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en stimulerande tisdag där mycket sker på en gång. Ditt humör är soligt och du lyckas med att charma de flesta omkring dig. Under den här dagen så får du veta en hemlighet som hjälper dig att komma lite närmare det mål som du har satt upp.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är rasande på en kollega för att hen, i din värld har begått ett stort misstag. Tänk på att inte alla ser saker ur ditt perspektiv och därför kan det vara så att din kollega tyckeratt hen agerat fullkomligt rätt och att det är du som har fel.

Jungfru 23/8-22

Din envishet hjälper dig framåt idag när all annan energi tar slut. Du vet vad du vill uppnå och du ger dig inte innan du har nått dit du tänkt dig. Många andra skulle ge upp när de stöter på de problem du råkar ut för, men tack vare både mod och envetenhet så lyckas du.

Vågen 23/9-22/10

Du tar i idag och det är bra. Det finns mycket idéer och en hel del självförtroende i ditt tecken så använd dig av det när du planerar dagen. Din fantasi får draghjälp av Månen vilket gör den till ett värdefullt redskap den här tisdagen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är arg för att du inte lyckas med din plan. Den involverar svartsjuka och passion, men personen som du vill göra svartsjuk är inte så intresserad att hen störs av ditt agerande vilket spräcker dina planer. Hitta ett annat tillvägagångssätt istället.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är väldigt bestämd av dig just nu och det är bra. En influens från Oxen hjälper dig att förankra dina planer på ett jordnära sätt och få dig att kämpa även när saker känns lite motiga. Under eftermiddagen sker något som gör dig överraskad och glad.

Stenbocken 22/12-19/1r

Du är på ett trålande gott humör samtidig som du känner en viss irritation över att dygnet bara har 24 timmar. När det gäller kärleken så finns den där bara du öppnar ögonen. Det finns någon som skulle göra dig mycket lycklig om du bara gav hen en rättvis chans.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är arg på en kollega för att den personen virrar till det och det går ut över ditt arbete. Du anser att den här personen är så stor att hen borde ha bättre koll än hen har. Kvällen handlar om att ta och ge när det handlar om familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du får som du vill i ett visst sammanhang men du är ändå inte nöjd. Du känner att du inte riktigt når fram dit du vill. Om du funderar ett varv till så kommer du hitta ett sätt att få den här relationen att fungera. Du måste bara vara lite innovativ.

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons