Onsdag 29/3

29 mar, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen handlar om att göra rätt för sig och att inte bli arg för den kritik som du får. Din chef menar väl även om det kan komma ut lite klumpigt. Försök att läsa mellan raderna och inte ta det hen säger personligt.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en intressant onsdag på många sätt. Du har fullt upp med olika projekt som du vill få ordning på. Just nu inväntar du ett besked av något slag och du tycker att det är lite jobbigt att inte kunna planera. Ha tålamod, allt löser sig till det bästa.

Tvillingarna 21/5-20/6

Ditt självförtroende är i topp och du klarar av saker som du vanligtvis inte brukar klara av. Du tycker att det är intressant med de olika förändringar som sker, men du har inte tid att fördjupa dig i dem så mycket som du skulle vilja.

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att hinna med det du vill idag och det kan göra dig irriterad. Din tidsplan spricker till stor del på grund av en vän som aldrig kan passa tider. I övrigt en bra dag där det finns en viss person som alltid får dig att må bra.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du undersöker en möjlighet att förändra något som har med arbetet att göra. Det går inte riktigt så som du tänkt dig, men du lyckas ändå ganska bra i ditt åtagande. Kvällen handlar om pengar och om att ha en budget.

Jungfru 23/8-22/9

Du har ingen lust att höra ursäkter idag. Du är trött på bortförklaringar, hur trovärdiga de än är. Under eftermiddagen får du möjligheten att testa något nytt och spännande. Kvällen handlar om att träffa vänner.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en intressant onsdag där fokus ligger på detaljer snarare än på den större bilden. Du jobbar med ett ganska omfattande projekt, och det är inte alltid som du har möjlighet att förverkliga dina idéer.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har svårt att vara med den person som du helst av allt spenderar din tid med. Det handlar om att både du och hen har mycket aktiviteter inbokade och att du måste vara lite mer envis om ni ska få till den tid nu behöver ha för varandra.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir rolig och utmanande på samma gång. Du testar ditt tålamod både när det gäller detaljer och när det gäller människor som tar plats. Idag får du lära dig den verkliga innebörden av att samarbeta. Visst det kan vara påfrestande, men också väldigt givande.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag mår du lite bättre. Den värsta förvirringen har släppt och du känner dig mer fokuserad. Du får en komplimang som gör dig väldigt glad idag. Det här förgyller hela din eftermiddag. Kvällen handlar om att våga mer än vanligt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du umgås inte så mycket med dina vänner som du skulle vilja just nu. Det kommer för många olika projekt i vägen för att du ska hinna med. Planeringen är A och O när man har så många järn i elden som du har.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir riktigt lyckad. Du känner att du får medhåll från en kollega som oftast brukar gå emot dig och det betyder mycket. Du börjar äntligen förstå hur du ska ta den här personen för att ni ska får ut så mycket som möjligt av er relation.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons