Torsdag 30/3

30 mar, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det finns någon som du vill men inte kan komma närmare just nu på grund av avstånd eller snarlika problem. Även om ni inte kan ses så ofta är det bra om du håller kontakten via sms och samtal. En vänskap kräver underhåll för att blomstra.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir kanske lite stressig men du har roligt. Det finns ett flertal solstrålar som lyser upp din dag just nu och får dig att må bra. En person gör sig till lite extra för att få se dig dra på smilbanden och den ansträngningen lönar sig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under torsdagen förslår du något kontroversiellt och din chansning går hem. Du brukar inte vara så här modig, men idag känner du dig oövervinnelig. Kvällen handlar om att driva dig själv framåt i något som du tycker är jobbigt.

Kräftan 21/6-22/7

Du hör ett rykte men du vägrar att tro på det. Du vet vad du vet och du tänker inte låta något förstöra det du har på gång. Din säkerhet grundar sig i en känsla som kommer från hjärtat. Du har alltid litat på din intuition.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en riktigt lovande torsdag där du tar för dig i alla möjliga sammanhang. Under dagen möter du en person som gör dig överraskad. Du känner ett omedelbar förtroende för hen och du vill lära känna hen bättre.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att ta ställning i olika frågor. Genom att vara väldigt bestämd lyckas du få bukt med den allmänna förvirringen som råder och skapa en struktur i kaoset.  Dina arbetskamrater är glada att de har dig.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en möjlighet att du når dina mål idag, men då måste du kombinera din envishet med en stark drivkraft. Under dagen möter du olika personer som får dig att fundera över framtiden. Du känneratt det är dags att röra på sig.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns en person i din närhet som väcker svartsjuka hos dig. Hur du än försöker så tänds den här gnistan inom dig. Det kan vara av en blick, ett rykte eller en beröring. När det gäller din passion är du knappast resonabel eller förnuftig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att ta och ge. Du har många olika saker som du vill bli klar med, men då kan det behövas lite extra hjälp. Om du bara byter din kunskap mot din kollegas hjälp så kommer du klara dig fint.

Stenbocken 22/12-19/1

Du dras in i ett svartsjukedrama som både är smickrande och lite jobbigt på samma gång. Det finns tydligen fler som vill ha din uppmärksamhet och det gäller för dig att vara tydlig vart du stå i dina känslor. När det gäller kärleken är det bara att satsa.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar för dig i olika sammanhang och det är bra. Du behöver ett försprång om du ska hinna med allt idag annars får du räkna med att jobba över. Nyheter som rör din ekonomi kan få dig att börja drömma om semestern.

Fiskarna 19/2-20/3

Du envisas med att se problem som inte finns. Om du slappnar av och ger dig själv en rättvis chans så kommer det att gå enklare. Försök att inse att du faktiskt kan mer än du ger dig själv kredit för. När det gäller kärleken så är dina känslor starka just nu.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons