Fredag 31/3

31 mar, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Det finns inget som är dåligt i ditt liv just nu, bara saker som du upplever som mindre bra och därför väljer du att jobba aktivt på att få bort de elementen från din vardag. I övrigt en riktigt bra fredag, där du skrattar mycket.

Oxen 20/4-20/5

Du umgås med dina vänner idag och det blir många skratt och lite tårar. Det finns något vemodigt över den här dagen, lite som ett farväl fast ändå inte. Ni vet att ni kommer att ses igen, men det kan ta tid innan alla är samlade.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är väldigt engagerad i det som sker omkring dig just nu och det är bra. Din nyfikenhet hjälper dig att se problemen i tid och att lösa konflikter. Under den här dagen får du göra något som får dig att fundera över sommaren.

Kräftan 21/6-22/7

För dig finns det bara en person och ingen annan. Kräftor blir lätt förälskade, men när de väl har gett sitt hjärta så är de lojala i sina känslor oavsett om de har ett förhållande eller beundrar på avstånd. En finare partner finns inte.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det går många rykten just nu och du vill verkligen forska i dem för att se om de stämmer. Din nyfikenhet får dig att nysta upp en historia som är väldigt osannolik, samtidigt som du inser att det faktiskt har hänt på riktigt. Det blir en rolig och intressant dag.

Jungfru 23/8-22/9

Du brottas med ett ekonomiskt dilemma. Det handlar om investeringar som du vill göra. Du har ett flertal projekt som kostar en hel del och nu inser du att du måste börja välja vart du ska lägga dina pengar någonstans.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en intressant fredag där skvaller och en hel del spekulationer kantar dagen. På kvällen vill du umgås med dina vänner. Du är på festhumör och du går gärna ut och roar dig. En släkting kritiserar dig för ditt sätt att leva, men det väljer du att ignorera.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är mycket lyckligare idag än du varit på länge. Du har äntligen fått bukt med din svartsjuka och det enda du känner idag är passion och en vilja att visa dina känslor för den person som du åtrår. Det blir en härlig och romantisk fredag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är rolig och stimulerande därför väljer människor att umgås med dig. Just idag är det frågan om ett grupparbete och du tillför verkligen en hel del till dynamiken. Under dagen får du höra massor av roliga historier från någon som nyligen varit ute och rest.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir fantastisk, du upplever en hel del saker idag som du bara skulle ha drömt om för ett halvår sedan. Det blir en stimulerande eftermiddag och en ännu roligare kväll. Du njuter av uppmärksamhet från alla möjliga håll.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är så glad att du äntligen fått igenom något som du inte vågat hoppats på för en tid sedan. Det handlar om att det är så många faktorer som måste stämma för att det ska bli bra och när de nu stämmer så gör det dig lycklig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du göra stora framsteg idag och det glädjer dig. Om du bara kommer över din värsta blyghet och vågar ta kontakt i ett sammanhang som inte rör jobbet så kommer du komma ännu närmare en vänskap med personen ifråga.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons