Lördag 1/4

01 apr, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du vet att går för långt med en släkting idag men du kan inte hjälpa att du provocerar. Det finns något hos den här personen som faktiskt triggar dig hela tiden. Det är som om någon viftade med en röd duk framför en tjur.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir gemytlig. Du njuter av våren och försöker att vara ute så mycket som möjligt. Det finns något som bekymrar dig och som får dig att fundera en del över framtiden. Det handlar om en förändring som snart kommer att ske.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en underlig lördag. Det händer många olika saker på samma gång och du känner dig väldigt splittrad. Här gäller det att ha en planering annars kan det bli riktigt jobbigt. Kvällen bjuder på en rolig händelse.

Kräftan 21/6-22/7

Du drömmer dig bort den här lördagen. Det finns någon som ofta är i dina tankar och nu när våren är här tycks du romantisera er relation. Kräftor har svårt att släppa taget om det förflutna och gå vidare, det märks tydligt idag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en möjlighet att du inte alls kommer att få uppleva det du strävar efter idag. Det handlar främst om att tidpunkten är fel. Din dröm kan bli sann, men inte idag. Du måste ha tålamod ett tag till.

Jungfru 23/8-22/9

Du motsätter dig en persons åsikter och det kan leda till gräl. Ofta försöker du att vara ganska neutral, men just idag får du nog av att den här personen spyr galla över allt och alla. Kvällen bjuder på god mat och trevligt umgänge.

Vågen 23/9-22/10

Du satsar idag och det ger dig resultat. Genom att visa hur bra du är och hur mycket du vill just det här så kommer du att nå hela vägen fram. Under eftermiddagen får du en fin komplimang av din partner eller av en nära vän.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att ta för sig och njuta av all uppmärksamhet som du får. Du är inte rädd för att sticka ut. Du älskar att visa vad du går för. Under lördagen möter du en person som väcker heta känslor hos dig, kanske främst för att du inte räknande med att springa in i hen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir lugn på gränsen till tråkig. Det finns så mycket som du vill ska hända, men ingen av dina drömmar slår in idag. Istället så försöker du få kontakt med personer ur ditt förflutna. Du vill träffa dem eftersom du saknar dem.

Stenbocken 22/12-19/1

Du roar dig kungligt idag. Det var länge sedan du hade en så här rolig helg. Du träffar vänner och du njuter av att bli uppmärksammad. Det kan hända att du blir lite uppvaktad idag och det både smickrar och förvånar dig. Ditt självförtroende och din charm är på topp.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en intressant dag där du möter många personer som du inte ser så ofta. Du har fullt upp både hemma och med en hobby. En tråkig nyhet får dig att ändra på en resa som du nyligen bokat in. Det här är bara en temporär ändring.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att våga mer än vanligt. Du tar kontakt med en person till synes av en ganska oskyldig anledning och resultatet blir att ni börjar skriva eller prata med varandra via telefonen. Det här är första steget i en ganska raffinerad plan.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons