Söndag 2/4

02 apr, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du är rasande idag, det handlar om en bagatell egentligen men hela den här historien får oanade proportioner när en lögn avslöjas och en sanning kommer fram. Du har svårt att hantera den här typen av konflikter just nu.

Oxen 20/4-20/5

Du är på ett strålande humör just idag. Det finns en härlig självkänsla i ditt tecken och en vilja att se positivt på framtiden. Dagen verkar i övrigt handla om nära vänner och ytliga bekanta. Kanske ett släktkalas avslutar dagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tvingas att iaktta en vän medan hen ställer till bekymmer för sig själv. Problemet är att din vän slår bakut när du försöker hjälpa till så det enda du kan göra är att vänta och att sedan plocka upp spillrorna som blir kvar.

Kräftan 21/6-22/7

Du är lite osäker på vad du känner och hur du ska gå vidare. Det finns många starka känslor i ditt tecken just nu så det kan vara svårt att bena ut vad du tycker om vem du tycker det. Här gäller det att ha tid och tålamod.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du undrar väldigt mycket över en person som ständigt hör av sig till din partner. Det kan vara en vän eller en kollega men hen verkar vilja vara något mer än så. Under den här dagen möter du en del personer som du inte träffat på länge och det piggar upp dig.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om ekonomi och om att hitta sätt att spara pengar på. Du vill väldigt gärna höra vad en vän har för tips och idéer eftersom hen har fått ihop till det som du vill göra. Under kvällen märker du en förändring hos en släkting.

Vågen 23/9-22/10

Du är väldigt framåt just nu. Du drivs av en inre kraft som får sig att våga testa saker som du i vanliga fall är för feg för. Ditt nyfunna mod lockar fram en massa idéer om hur och vem du vill vara. Du håller på att blomma upp den här våren.

Skorpionen 23/10-21-11

Passionen i dig tvingar dig att ta lite ogenomtänkta beslut. Du vill en sak, men ibland känns det som om dina beslut styrs av någon annan än dig själv. Du känner dig trängd in i ett hörn och det kan göra att du sparkar bakut mot det som du trodde att du ville ha.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir riktigt lättjefull och lat. Du njuter verkligen av att inte göra någonting. En vän har problem med ett rykte som inte är sant men som envist hänger sig kvar. Här hjälper du din vän att reda ut situationen.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en lugn och trevlig dag där du fokuserar på att göra ingenting och att vara lite social med familjen. God mat, skratt och en hel del rolig sms från vänner och bekanta sätter guldkant på din tillvaro.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är beredd på att råka illa ut, men det visar sig vara falskt allarm och det är du glad över. Din miss passerar oförmärkt förbi och du tänker inte göra om den i första taget. Kvällen handlar om att avslöja en sanning som handlar om en vän.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir trevlig men lite stressig. Du har så mycket du vill hinna med att du inte riktigt hinner koppla av så mycket som du skulle behöva få göra. Det gör att du är nästa tröttare på söndagskvällen än du var på fredagen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons