Måndag 3/4

03 apr, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir kanske inte riktigt så som du hoppats på men den bli ändå bra. Du njuter av dagen och finns det möjlighet så tillbringar du en hel del tid utomhus. Under eftermiddagen får du chansen att testa en sport eller liknande.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir ganska intensiv och du har en hel del att göra. Du städar upp efter en person som ofta slarvar och du är innerligt trött på att hen aldrig kan ta hand om sin egen oreda. Ett positivt besked får dig att börja drömma om hösten.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är lite försiktig i dina uttalanden eftersom du inte vill stöta dig med någon. Idag väljer du hellre att hålla en låg profil än att synas för mycket. En bekant tar kontakt med dig beträffande ett dilemma som rör pengar.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir intensiv på ett bra sätt. Du har en massa pågående aktiviteter och du ser till att ha fullt upp. Under dagen möter du en vän som försöker övertala dig att avvika från ett projekt som du är involverad i och du tolkar det här försöket som avundsjuka.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är väldigt frispråkig just nu och det kan hända att du säger saker som du sedan ångrar. Du är inte den som brukar fundera så mycket över vilka grodor som kommer ur din mun, men idag så kan det vara bra att vara lite mer eftertänksam.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns en ursäkt till din väns beteende men frågan är om du accepterar den. Du kan vara rätt så hård i vissa fall och det är du idag. Kvällen handlar om att vilja förlåta och om att gå vidare utan att bära med sig en massa taggar.

Vågen 23/9-22/10

Dagen börjar bra men under dagen blir tempot högt. Du får ett besked under dagen som till en början oroar dig mer än det lugnar. Dina planer för sommaren tycks behövas en ändraring en del för att du ska passa in i det nya som sker.

Skorpionen 23/10-21-11

Du känner en stark dragningskraft till en person som du tycker är vacker och smart. Tyvärr finns det en massa andra saker som du inte gillar hos hen och därför försöker du trycka undan dina känslor så det inte ska blomma ut helt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är arg för att du inte får vara med en viss person idag. Du har längtat väldigt mycket efter hen men nu tycks ödet spela er ett spratt. Under kvällen får du för dig att du ska avvika från ett möte och det medför vissa konsekvenser.

Stenbocken 22/12-19/1

Du blir förvånad över en person uppmärksamhet idag. Det här det sista hållet du hade förväntat dig att bli uppvaktad ifrån. En vän får dig att bli rörd när hen visar sin omtänksamhet. Under kvällen drömmer du om något som kommer att ske i helgen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du drömmer dig bort till sommaren och det gör att du kanske missar något som du inte skulle missa i vanliga fall. Den här fadäsen kan leda till en del merarbete och du får räkna med att bli sen ikväll. En rolig nyhet får dig att dra på smilbanden.

Fiskarna 19/2-20/3

Du fiskar efter en komplimang men inget dyker upp och det sårar dig. Egentligen handlar det om att personen som du försöker få att berömma dig är lite blyg, men du upplever hen som kylslagen istället. Dagen bjudet på roliga och lite annorlunda aktiviteter.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se

Annons