Torsdag 2/3

04 apr, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du har en del saker att ta igen den här tisdagen och därför är arbetstempot rätt så högt. Kombinera det med en del andra saker som du ska hinna med och du får en väldigt stressig men ändå väldigt givande dag.

Oxen 20/4-20/5

Du känner att du inte har riktigt koll på läget just nu och hela situationen förvirrar dig. Det finns så mycket som du skulle kunna bidra med om din chef bara tog sig tid att lyssna på dina idéer. På kvällen får du chansen att höra lite skvaller.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du ifrågasätter varför en kollega gör som hen gör men istället för att få ett konkret svar så undviker din kollega att säga något rätt ut vilket gör dig misstänksam. När det gäller kärleken så går det inte riktigt så som du planerat.

Kräftan 21/6-22/7

Du försöker att vara i närheten av en person som du tycker mycket om. Det går kanske inte riktigt så som du skulle vilja eftersom den här personen inte lägger märke till dig på det sätt du vill att hen ska göra. Du måste visa lite vad det är du känner för att få en respons.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du går rakt in i en fälla idag och det är ditt eget fel eftersom du var naiv nog att tro att en bekant kunde ändra på sitt beteende. Som tur är så tar du dig ur hela situationen på ett rätt så smidigt sätt. Kvällen handlar om att förhandla.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns något avslappnat över ditt tecken idag. Du låter dig inte stressas upp även om det kommer dåliga nyheter. Under dagen får du chansen att visa vad du går för i ett sammanhang där flera konkurrenter är involverade.

Vågen 23/9-22/10

Du irriterar dig på en person för att hen hel tiden ignorerar dig. Det gör dig väldigt arg fast du vet att du borde släppa det hela och gå vidare. Vanligtvis är du inte långsint, men idag har du svårt att fölåta den här personen för hens beteende.

Skorpionen 23/10-21-11

Du uppmanar en vän att ta risker och det faller inte särskilt väl ut. Du får dåligt samvete för att det var ditt råd som drev på din vän. Hen kan faktiskt tänka själv så ta inte allt för illa vid dig. På kvällen passar du på att umgås med vänner.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du skryter över något som du åstadkommit och det gör en kollega irriterad. Du tycker att hen kunde bjuda på att du får vara stolt och glad, men den här personen har väldigt svårt för eget beröm så förvänta dig inget positivt från hens sida. Undereftermiddagen får du goda nyheter av en vän.

Stenbocken 22/12-19/1

Du satsar allt idag i ett tävlingssammanhang och du vinner mer än du tänkt dig. Egentligen hade du varit nöjd med att prestera bra, men nu när det faktiskt visar sig att du är en av de bästa så kan du inte låta bli att bli stolt. I övrigt en lite förvirrande men rolig och annorlunda dag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du motsätter dig en chef den här torsdagen och det är väl inte ditt smartaste drag. Du borde bita ihop om dina åsikter och låta din chef få som hen vill eftersom du ändå blir nedröstad. Under eftermiddagen får du chansen att tjäna lite extra pengar.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vill ha inspiration och lite nytt i ditt liv, men det mesta går i samma invanda hjulspår. Som singel så trånar du efter någon i smyg eftersom du har svårt att visa vad du känner. Har du ett förhållande lägger du mycket kraft och energi på det.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons