Onsdag 5/4

05 apr, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det finns en del att grubbla på idag och det är bra att du tar dig den tid du behöver för att komma fram till ett svar. Ibland stressar du igenom dina beslut och då ångrar du oftast dem efteråt. Kvällen handlar om att våga ta för sig.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen andas hopp. Du känner dig mer säker på vad du vill och du vågar ta för dig i olika sammanhang. Under dagen får du höra ett rykte om en kollega som gör dig lite ledsen. Det här är inte vad du önskar den här personen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du undviker sanningen idag och det kan ha ett högt pris. Den person som du ljuger för är inte av det förlåtande slaget och kommer sanningen fram så måste du vara beredd på att betala priset. I övrigt en ganska medioker dag.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en kreativitet i ditt horoskop som förstärks av Månens position. Passa på att göra saker mer handfast och lite mindre teoretiskt framöver. Du blommar upp när du får arbeta med händerna och se hur dina projekt växer fram bit för bit.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är väldigt målinriktad idag och det gör att du får mycket gjort. Det blir en rolig och omväxlande dag där fokus ligger på de små detaljerna. Ett saftigt rykte får dig att börja spekulera om framtiden.

Jungfru 23/8-22/9

Du är glad att du har din kollegas stöd idag när din chef visar sitt missnöje över ett projekt som du dragit igång. Du trodde att du skulle få en massa superlativ för det här initiativet men resultatet blir det motsatta.

Vågen 23/9-22/10

Du har inte hört allt ännu och det är du ganska glad över. Vanligtvis brukar du undvika icke faktabaserade rykten, men idag är det omöjligt att håller en kollegas skvaller ifrån sig. Var noga med vilken sanninge du väljer att tro på.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en ganska intressant vecka där fokus ligger på att hinna med så mycket som möjligt av alla måsten så att du kan slappna av till helgen. Idag handlar dagen till stor del om kärlek och om rädsla för att älska mer än sin partner.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du undersöker om du kan förändra vissa uppgifter så att de är mer anpassade till dig. Det blir en ganska intressant dag där du utmanas både kreativitet och praktiskt. Under kvällen ägnar du dig åt att öva på en sport.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir inte så som du tänkt dig den, men den blir riktigt lyckad. Du umgås med en större mängd personer och du får en fin komplimang som får dig att rodna. Eftermiddagen handlar om att hitta rätt fokus.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är inte ensam om att bli arg på en kollegas nonchalanta beteende. Hen är ofta lite dryg mot nykomlingar och smörar uppåt vilket får dig att må illa. Här gäller det att sätta ned foten innan det bli ännu värre.

Fiskarna 19/2-20/3

Du provocerar och retar idag vilket är helt rätt om du vill göra din kollega arg. Vill du försöka väcka andra känslor är det smartare att vara lite mjukare. Kvällen bjuder på en möjlighet att överraska någon som du tycker mycket om.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se

 

Annons