Torsdag 6/4

06 apr, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR 

Väduren 21/3-19/4

Ibland är det en framgång att kunna ta ett steg tillbaka och det är det idag. Du har kommit långt, men just nu behöver du tid för att reflektera för att komma ikapp mentalt. På kvällen dyker en fråga rörande semestern upp.

Oxen 20/4-20/5

Du är stark och självständigt vilket gör dig väldigt uppskattad. Idag får du beröm från flera chefer och alla superlativ gör dig lite misstänksam. Njut av uppmärksamheten och sluta försöka hitta dolda hot bakom varje dörr. Kvällen blir rolig och livfull.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tvingar dig själv att lyssna på en kollega som egentligen tråkar ut dig. Vad du är ute efter är om du kan utläsa något dolt budskap mellan raderna. Du tror att den här personen vet mer än hen utger sig för att göra.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir kreativ och full av skratt. Du dras till personer som har samma humör och samma skapandelust som du har. Om du deltar i ett grupparbete så är det bra om du är den som leder eftersom du just nu är så full av idéer och uppslag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du drar dig undan dina vänner och kollegor idag. Du är egentligen varken arg eller sur, du behöver bara få lite lugn och ro för att fundera över framtiden. Du tycks stå inför ett vägval av något slag och det tar tid att välja.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns en lust att vara i centrum just nu. Solen ger dig ett behov av uppmärksamhet som du inte brukar ha i vanliga fall. Du är lite nervös men väldigt taggad när du träder fram i rampljuset. Du vet att du har kompetensen och lutar dig tillbaka på den.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en del frågetecken som du bör reda ut med din vän innan ni stryker ett streck efter den senaste incidenten. Om du inte har en glasklar uppfattning om situationen kan det skapa misstänksamhet längre fram, och det är inte bra för er relation.

Skorpionen 23/10-21-11å

Du bör inte prata skit om andra om du inte själv vill bli utsatt för samma behandling. Utan att egentligen mena något illa har du en tendens att älska skvaller och att forska i andra personers fula hemligheter.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tar dagen lite som den kommer. Just nu är du inte så bra på att planera och vissa saker blir halvgjorda eftersom du får tidsbrist. Att du är så disträ kommer från Månen och är en influens som kommer att påverka ditt tecken till och från ett bra tag framöver.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är ganska uppmärksam på vad som händer omkring dig men ändå missar du flera intressanta spel som pågår i din närmaste umgängeskrets. Lite beror det på att du inte har radarn för den typen av sublima spel, men också på att du är rätt ointresserad av alla former av intriger.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en väldigt intensiv dag där fokus ligger på framtiden, på drömmar och på ett avancerat projekt. Det vet vad du vill uppnå och du tänker inte ge dig innan du når dina mål. Nu gäller det bara att du har stöd från din familj.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har kommit till en punkt i livet där du inser att du måste göra ett val. Antingen behåller du dina känslor anonyma eller så ser du till att göra en viss person medveten om vad du känner. I både fallen finns det för och nackdelar som du överväger noga.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons