Fredag 7/4

07 apr, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

För dig är det viktigt att kunna få säga ifrån utan att du blir ignorerad eller utskälld av din partner. Just nu har ni en ganska dålig kommunikation i er relation och det leder till en del problem. Försök att vara rakare mot varandra.

Oxen 20/4-20/5

På fredagen infinner sig en feststämning utan att du riktigt vet varför. Du inser att missta en hel del kul saker den senaste tiden för att du oroat dig för mycket över framtiden. Du mår bra av omväxling just nu och det finns det gott om i ditt liv.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är inte mogen att gå vidare fast du vet att den här relationen är död. Det behöver inte röra sig om ett kärleksförhållande, det kan lika väl vara en vän, en släkting eller en kollega. Uppbrott är smärtsamma, men ibland finns det inga alternativ.

Kräftan 21/6-22/7

Kärleken blommar i ditt tecken men du tycks ha lite svårt att visa dina känslor. Har du en relation ska du satsa på att vara romantisk eftersom det är din starka sida. Som singel måste du hitta modet att äntligen ta ett initiativ som uppmärksammas.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en ganska vild diskussion idag när du släpper en nyhet som både förbryllar om upprör på samma gång. Det handlar om att du inte får möjlighet att prata till punkt och det skapar onödiga missförstånd.

Jungfru 23/8-22/9

Idag visar du av hela ditt hjärta hur mycket du bryr dig. Det kan vara om en vän, ett projekt eller en familjemedlem. När du går in för något som gör du det helt och öppet utan förbehåll och det är så du agerar idag.

Vågen 23/9-22/10

Vägen fram till framgång kan vara rätt så guppig. Du känner dig osäker på vad du vill och på hur just din framtid kommer att se ut. Du brukar vara anpassningsbar, men just nu föredrar du trygghet framför det okända.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blåser upp konflikter omkring dig, det handlar om svartsjuka, drama och en hel del passion. Du står mitt i kaoset och mår dåligt samtidigt som du vet att det behövs den här stormen för att ventilera ut alla oklädda känslor så ni kan börja om på nytt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tar små steg mot ett bättre resultat på jobbet och det gör dig stolt. Den senaste tiden har saker inte riktigt gått så som du förväntat dig. Kvällen handlar antingen om hemmamys, tv och popcorn eller om att umgås med vänner, festa och ha kul.

Stenbocken 22/12-19/1

Du lär dig fort, det är en av dina största tillgångar. Vidare är du bra på att inte göra om samma misstag två gånger vilket du visar prov på idag. När det gäller kärleken tycks inget vara enkelt eller svartvitt i ditt liv just nu. Du både vill och vill inte ge dig hän.

Vattumannen 20/1-18/2

Det är svårt att lita på någon som har svikigt dig tidigare, men idag tar du risken. Det har hänt mycket den senaste tiden och du har insett att din vän/kollega inte har haft det så lätt. Du tycker att alla förtjänar en andra chans.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen är fylld av möjligheter och det gör dig lycklig. Ofta känner du dig stressad när det pågår mycket i ditt liv, men just nu är du bara lugn och harmonisk. En nyhet om en ung släkting kan få dig att bli lite bekymrad. Här gäller det att stopp innan det går för långt.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons