Lördag 8/4

08 apr, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det blir en händelserik lördag där du får en massa saker bekräftade. På gott och ont känns det skönt att äntligen ha dina svar. Under eftermiddagen blir du övertalad till att testa något som du egentligen är lite rädd för.

Oxen 20/4-20/5

Din uppgift blir att stötta andra idag. Även om du själv deltar i någon form av tävling så är det inte där du får mest framgång. Du känner dig väldigt stolt när en vän lyckas, den framgången gör dagen så  mycket bättre än din egen insats. Kvällen handlar om att säga hejdå till någon för en kortare tid.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är inte alls särskilt förnuftig just nu och det påverkar hela din omgivning. Du säger nej till saker som du normalt skulle studsa av glädje om någon erbjöd dig dem och det förbryllar inte minst din partner. Det handlar om Månens position och dess inverkan på ditt humör.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en intressant dag och en ännu mer intressant kväll. Du försöker att göra en person svartsjuk genom att flirta med någon annan men det enda som händer är att den andra parten blir uppriktigt intresserad och det ställer till det för dig.

Lejonet 23/7-22/8

Du gör en del underliga val idag, men det är för att du inte vet hela sanningen. Du har hört lösrykta bitar av en diskussion och baserat på den fattar du en del hastiga beslut. Som tur är har din vän tålamod att reda ut alla missförstånd med dig.

Jungfru 23/8-22/9

Du är irriterad på en släkting som inte tar dina råd på allvar. Du menar bara väl, men som det är nu så vägrar din släkting att lyssna på något du har att säga. Ibland måste människor få gå sin egen väg och göra sina egna misstag. Det är dags att släppa taget om den här lilla fågeln.

Vågen 23/9-22/10

Det finns något provocerande över ditt tecken idag och det kan göra att ditt humör far i taket. Vanligtvis är du en ganska lugn och snäll person, men när du väl blir arg så bli du det med besked. Kvällen passar bra till att gå ut, träffa vänner eller ha en mysig middag hemma.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Du känner dig lite kluven just nu. Du mår bra och är harmonisk samtidigt som en liten, liten del längtar efter något som verkar ligga utom räckhåll. Det handlar om kärlek och passion. Du har en förmåga att åtrå det du inte kan få trots att du älskar det du har.

Skytten 22/11-21/12

Var inte dum idag utan satsa på säkra kort så kommer allt att gå bra. Om du försöker att testa nya saker kan det hända att du blir besviken på dig själv. Genom att sätta ribban lagom högt och förvänta dig det möjliga så uppnår du dina mål på bästa sätt.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns mycket prestige i dagen och du vill verkligen vinna en tävling eller en diskussion med en viss person. För dig handlar det om stolthet. Om du inte tappar humöret utan utnyttjar din analytiska sida så kommer du ar prestera bättre än du förväntat dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är en person som tar dina uppgifter på stort allvar. Du vill vara med och synas och märkas så mycket som möjligt. Under dagen blir du både stolt och rörd när en vän eller släkting gör bra ifrån sig. Kvällen handlar om att planera framtiden.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har tagit ett stort steg i rätt riktning och det är du väldigt nöjd med. Din plan fungerar alldeles utmärkt och du tycker att livet är ganska trevligt just nu. Nästa steg är att fördjupa den kontakt som du påbörjat och etablera en varm vänskap.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons