Söndag 9/4

09 apr, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du lockas av äventyret samtidigt som du är väldigt utmattad och bara vill stanna hemma. Du drömmer dig gärna bort till mer exotiska platser så länge det inte innebär att du måste lämna sängen. En vän är orolig för hur du mår just nu.

Oxen 20/4-20/5

Du njuter av den här söndagen. Den symboliserar en förändring och det är något som du har kommit att uppskatta och längta efter. Vanligtvis gillar du inte när vardagen ändras, men just nu är du så trött på den vanliga lunken att du välkomnar allt nytt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag finns det en härlig energi i ditt tecken. Om vädret är bra tillbringar du så mycket tid som möjligt utomhus. En rolig händelse får dig att fundera på ett val som du står inför. Du inser att det finns fler möjligheter att överväga.

Kräftan 21/6-22/7

Du är ganska road av det som händer i ditt liv just nu samtidigt som du är lite oroad att trassla in dig med fel person. Ditt hjärta är väldigt lojalt så det är svårt för dig att släppa taget om någon när du väl fått känslor för hen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir rolig och annorlunda. Du testar dina gränser och du inser att du faktiskt är kapabel till mer än du trodde. Du har ett driv och en energi som kommer från Solen och som gör dig nästan oövervinnelig. Kvällen kan bjuda på romantik.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en harmonisk och underbar söndag där fokus ligger på att bara ta det lugnt och njuta av dagen. Du saknar någon väldigt mycket men det gör samtidigt att du drömma om framtiden på ett nytt sätt.

Vågen 23/9-22/10

Det är lite kaotiskt i ditt liv just nu och du har svårt att fokusera på dig själv. Det finns så många tankar som snurrar i din skalle och så mycket oro som du borde ventilera med någon. Våga sätta ord på dina funderingar för när du hör dem högt kan de få en annan innebörd.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en mysig och harmonisk dag där kärleken står i centrum. Det kan vara du som är förälskad eller så är det en vän som inte kan sluta pladdra om sina känslor. Oavsett vem det är som är kär så skänker all den här romantiken ett härligt skimmer åt dagen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du inser att du är ut på hal is idag när du går in i en diskussion med en betydligt mer kunnig person. Din strategi är att vinna med känslor snarare än fakta. Du gillar den här typen av utmaningar. Kvällen cirkulerar kring sport.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en tidig start på en fantastisk dag där vänskap, uteaktiviteter och glädje dominerar. Du njuter verkligen av att vara ledig och du vill göra det mesta möjliga av den här dagen. Kvällen bjuder på hemmamys och godisköp.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är lite oroad över en vän som gör en hel del dumheter just nu. Du vet att inga råd hjälper så du försöker att finnas där och stötta utan att lägga dig i. I övrigt en ganska produktiv och väldigt trevlig söndag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har två fördelar i det här läget, dels att du har massor av tålamod och dels att du planerar allt långsiktigt. Den kommande veckan bjuder på varierande aktiviteter och håller tankarna borta från kärleksgrubbel.  Du inväntar perioden efter påsk.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons