Måndag 10/4

10 apr, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det blir en intressant måndag där du får höra en hel del skvaller om en vän eller kollega. Mycket av det du får höra har du redan misstänkt, men en del av informationen är helt ny och den gör dig förvånad. På kvällen är det familjen som gäller.

Oxen 20/4-20/5

Det har varit en omtumlande helg på många sätt och nu bestämmer du dig för att fokusera på dig själv och dina närmaste. Är du ledig idag blir det en skön dag. Jobbar du vandrar tankarna ofta iväg och du kan ha lite svårt att fokusera.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är arg och besviken på en kollega som inte ställer upp på dig trots att du många gånger hoppat in för hen. Det blir en ganska kylig stämning på jobbet och många undrar vad det är som har hänt men ingen vågar fråga.

Kräftan 21/6-22/7

Solen går in starkt i ditt tecken och gör dig mer målmedveten och driven än vanligt. Du tänker inte ge upp bara för att du stöter på lite motgångar, du är en drömmare och du ser alltid möjligheter trots att chanserna är små. Din envishet lönar sig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du får höra ett rykte som stör dig något fruktansvärt idag. Det här är det sista du trodde om den här personen så därför bli du besviken. I övrigt en rätt så stressig men intressant dag där fokus ligger på framtiden.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns få personer som kan visa så mycket hjärta som du kan och det gör du idag. Det finns värme, närhet och en vilja att bli sams i ditt tecken just nu. Du reder ut gamla konflikter och binder dina vänner ännu tajtare till dig.

Vågen 23/9-22/10

Ibland måste man våga chansa och det gör du idag. Du brukar inte vara så driven i vanliga fall utan du brukar tveka in i det längsta men nu får du en välbehövd energikick från Mars och den hjälper dig att förverklig dina idéer.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är besviken på dig själv att du inte passade på att smida medan järnet var varmt. Nu är du rädd att du missat dina möjligheter. Samtidigt är du inte den som ger upp, om du har ett mål så ger du dig inte innan du nått det.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns massor av glädje och lekfullhet i ditt horoskop. Du undviker tunga ämnen och tråkiga uppgifter vilket kan göra att en kollega blir irriterad på dig. Du vänder din kollegas irritation genom att trollbinda hen med din humor och din charm.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag börjar ett äventyr för din del. Du går in i en magisk period då mycket sker på samma gång. Venus ger dig en stark karisma och du trollbinder alla i din omgivning. Den här dagen skrattar du en massa och du blir uppvaktad från ett högst oväntat håll.

Vattumannen 20/1-18/2

Ibland så tar du dig vatten över huvudet och det tror du att du har gjort idag. Du blir förvånad när du upptäcker att du faktiskt kommer att lösa dagens problem och dessutom imponera på en av dina chefer. Ibland är nöden uppfinningarnas ursprung.

Fiskarna 19/2-20/3

Du kan när du vill och idag visar du prov på både målmedvetenhet, uppfinningsrikedom och charm. Du har bestämt dig och när du väl sätter ett mål så kan du vara väldigt envis, särskilt när det rör sig om kärlek.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons