Tisdag 11/4

11 apr, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen passar du på att ta ett uppehåll i vardagen. Det blir en bra dag där du ägnar dig mycket åt eftertanke och reflektion. Du känner att du står in för ett vägval vilket kräver både tid och engagemang.

Oxen 20/4-20/5

Du är irriterad på någon i din närhet som har lite svårt att höra av sig Trots det blir det en ganska rolig och omväxlande tisdag. Det är mycket fokus på familj och vänner just nu. Du har ett behov av att få vara din kära nära.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en bra men periodvis stressig tisdag där du gör både bra och dåliga val. Du stressar igenom vissa saker som du borde vara noggrann med och det kan leda till merjobb för din del. Under eftermiddagen får du roliga nyheter från en vän.

Kräftan 21/6-22/7

Du vet inte hur du ska kunna säga tack till en person som verkligen funnit där för dig på alla möjliga sätt. Du har så mycket du vill visa den här personen men ibland kan en gest säga mer än tusen ord. Kvällen blir trevlig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du harsvårt att acceptera ett nederlag. Du har aldrig varit någon höjdare på att förlora och just idag så känns det extra jobbigt eftersom det rör sig om så mycket prestige. Idag var det helt enkelt inte din tur, din konkurrent var bättre. Här gäller det att öva mer.

Jungfru 23/8-22/9

Den här dagen har möjligheter om du bara hittar ett sätt att fånga dem. Ibland är du lite tafatt och då glider bra chanser dig ur händerna. Under dagen kan en kollega komma med en orättvis anklagelse. Visa hur du upplever den här personens kritik.

Vågen 23/9-22/10

Du är rädd att ställa till besvär idag, men det kommer du inte att göra, snarare tvärtom så är du en väldig tillgång fast du inte ser det själv. Våga lita på dina kunskaper och ta för dig lite mer i offentliga sammanhang.

Skorpionen 23/10-21-11

Kärleken blomstrar och livet borde vara perfekt ändå känner du det som om du missat något väsentligt. Det kan handla om kärlek men också om en annan typ av relation som vänskap eller släktband. Fundera på vad det är du saknar och hur du ska fixa till det.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du befinner dig i en situation som du har lite svårt att hantera. Det beror till stor del på att du inte sagt sanningen till en vän och därför så har du trasslat in dig i ett nät av onödiga, vita lögner. Kvällen blir rolig och omväxlande.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns mycket aktivitet i ditt horoskop just nu. Du njuter av att vara ute så mycket som möjligt. Det finns också värme, vänskap och en massa skratt. Under dagen går det upp en sanning för dig som både kan vara smickrande och väldigt förvånande på samma gång.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är mycket målmedveten just nu och det är bra. Genom att vara så driven som du är så får du till en hel del saker utan att anstränga dig. Dina chefer uppskattar din insats och dina vänner njuter av ditt sällskap. En prefekt dag med andra ord.

Fiskarna 19/2-20/3

Du ser till att jobba hårt just nu för du vill inte hamna efter i dina uppdrag. Genom att vara väldigt målmedveten så lyckas du med det som till en början verkar vara väldigt svårt. Kvällen handlar om romantik, passion och kärlek.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons