Onsdag 12/4

12 apr, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Du vet att dagen blir bra när du får goda nyheter på morgonen. Du känner att tron på framtiden och på dig själv börjar återvända i samma takt som ljuset. Dagarna blir lite lättare att hantera och du känner dig hoppfull. Sammanfattningsvis en riktigt bra dag.

Oxen 20/4-20/5

Du är på strålande gott humör den här onsdagen. Det händer mycket i ditt liv just nu och det är inte alltid så enkelt att hänga med i svängarna, men du känner ändå att du har ganska bra koll på det mesta. Du känner att du är mitt inne i en avslutning och en påbörjan på samma gång.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en ganska intressant påverkan på ditt horoskop just nu som kan förvandla det mesta i ditt liv till något bra om du bara bjuder till lite själv. Under dagen möter du många intressanta människor med samma syn på livet som du har.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns massor av härlig energi i ditt horoskop just nu så ta till vara på den. Var inte rädd att pröva nya idéer och våga visa känslor. Du gömmer dig ofta bakom din humor när det egentligen är andra typer av känslor du skulle vilja uttrycka.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att vara allvarlig idag. Du ligger hela tiden nära till skratt och ditt positiva humör är smittsamt. Under dagen får du en ganska trevlig invit av en kollega eller bekant. Du vet inte hur du ska tolka de här signalerna, men du försöker ta det enbart positivt.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns en ganska tillbakadragen utstrålning i ditt tecken idag. Det är som om du satsar på inre reflektion snarare än att försöka nå ut till din omgivning. Det handlar mest om vad det är du försöker uppnå i livet och vilka mål som du har satt upp.

Vågen 23/9-22/10

Du vet att du ibland går för långt i dina diskussioner med en ung släkting. Det handlar till stor del om att du faktiskt vill hens bästa, men att du blir frustrerad när hen inte lyssnar på dig. Tänk på att man inte alltid kan lära sig av andras misstag, ibland man måste uppleva dem själv.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns en massa våryra i ditt tecken just nu och den tar sig i uttryck på alla möjliga vis. Genom att vara positiv till det mesta så gör du ett djupt intryck på din medarbetare. Du hjälper till där det behövs och du klagar inte när det är jobbigt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir riktigt lugn och du är på gränsen till uttråkad. Det finns så mycket som du skulle vilja göra men du har inte riktigt energin nog att starta igång några projekt. Kvällen handlar om att orka ta tag i saker som har med framtiden att göra.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen blir underbar. Du njuter verkligen av de här dagarna. Det finns skratt och värme i ditt tecken som gör dig oemotståndlig för alla som du möter. Du blir överöst av komplimanger och det gör dig både glad och lite blyg på samma gång.

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu är det fullt upp hela dagarna. Du har inte riktigt ro att ta det lugnt även om du skulle vilja. Det finns hela tiden ett mål att nå nästa och nästa punkt på listan. Under eftermiddagen får du möjlighet att visa din vän vad hen betyder för dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är väldigt envis just nu och den envisheten kommer från elementet jord och en benhård tro på kärleken. Det finns ingen som är så lojal och så målmedveten som en förälskad Fisk. Du har en plan, en backup plan och massor av tålamod för att lyckas.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

Annons