Torsdag 13/4

13 apr, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Du får som du vill i ett nytt sammanhang och det är bra. Du behöver den här självförtroende kicken för att komma igång med ett projekt som du varit och nosat på men som du inte riktigt tagit tag i. Kvällen blir händelserik .

Oxen 20/4-20/5

Du vet att du dömer vissa personer lite väl hårt ibland, men tyvärr är det så att vissa personer tenderar att trigga dig mer än andra. Du borde inte bli så irriterad utan försöka att ignorera personen ifråga, det är enklare.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en härlig torsdag där du har mycket att göra och massor av energi. Du ser till att ge dina vänner både stöd och en massa goda råd. En släkting vill se mer av dig, men det är svårt att hitta tider som passar båda.

Kräftan 21/6-22/7

Du vet att du ska vara väldigt driven idag, men dina tankar är på annat håll. Det finns något eller någon som du inte kan sluta tänka på. Det är som om varje gång du försöker att fokusera på nuet så smyger sig den här händelsen eller personen sig på och tar över. En härlig men frustrerande känsla.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Just nu är du väldigt arg på dig själv. Du har sagt något opassande och du kan inte hitta en ursäkt som slätar över ditt beteende. Din vän får ha i åtanke att vi alla är människor och att vi alla gör misstag. Du är ledsen, vad mer kan du säga?

Jungfru 23/8-22/9

Var inte för påstridig idag för då kan hela din sofistikerade plan gå åt skogen. Du är ganska målinriktad och du dras till en viss person vilket gör att du är beredd att gå långt för att få hens uppmärksamhet. Det finns mycket passion i ditt tecken just nu.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en härlig och kreativ torsdag där du får lagarbetet att fungera utmärkt. Du kan en massa och du vill en massa vilket leder dig framåt. Under dagen så inser du att du faktiskt har oroat dig helt i onödan när det gäller en viss person.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag är det bara kärlek som gäller. Du vill visa den eller dem du älskar varför de är så viktiga för dig. Det finns ingen som kan var så intensiv i sina känslor om du. Under kvällen får du chansen att vara med om något kul och ganska unikt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är väldigt arg och besviken på en person som inte lyssnar på dig fast du försöker be om ursäkt. Ibland måste man låta saker få ta tid. Det du gjorde var inte särskilt snyggt så du får nog stå ut med er osämja ett tag till.

Stenbocken 22/12-19/1

Även torsdagen blir förtrollande och alldeles för sen.  Du har roligt och skrattar nästan oavbrutet. Dagen bjuder på en massa överraskningar och en hel del glädje i ett återseende. Den här veckan har du knutit band som kommer att hålla hela livet.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är ganska målmedveten även om du inte överanstränger dig idag. Du är inriktad på att lyckas med detaljer och med att få dina kollegor at förstå hur du tänker. Under kvällen möter du mothugg från en nära släkting eller din älskade. Det handlar om att du måste ha perspektiv.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en rolig och intressant skärtorsdag där du helst väljer att lata dig om du har den möjligheten. Om du måste jobba så överanstränger du dig knappast. Kvällen bjuder på en hel del roliga upplevelser.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons