Fredag 14/3

14 apr, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

 Väduren 21/3-19/4

Det blir en väldigt lugn fredag där fokus ligger på att bara vara. Har du familj så tillbringar du den mesta av din tid med dem annars är det vänner och släkt som gäller. Du är social idag och du tar igen tid som du missat med dina närmaste.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir intensiv. Du har mycket att göra och du försöker hålla ett bra tempo redan från början. På kvällen är det familjen som står i fokus. Det blir en härlig och social tillställning där du verkligen kan slappna av och bara njuta.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du får som du vill och det är du rätt så nöjd med fast på något sätt känner du dig ändå lite lurad. Du har en svag aning om att den här fajten gick lite väl lätt. Under eftermiddagen får du ett förslag som du inte kan motstå.

Kräftan 21/6-22/7

Du är väldigt glad idag. Du har fått nyheter om någon som du bryr dig om och det lyser upp hela den här dagen. I övrigt är det främst familjen och dina nära som gäller. Du känner ett behov av samhörighet och du mår bra när alla är samlade.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Fredagen blir ganska intensiv. Du har flera saker som du vill få gjorda och det finns en risk att du glömmer ett löfte som du gett. Det kan vara något så enkelt som att du har lovat att höra av dig till en vän.

Jungfru 23/8-22/9

Du är ytterst bestämd idag men det hjälper inte. Hur du än försöker så kommer du inte lyckas driva igenom din vilja i det här faller. Det finns alldeles för många i familjen som inte håller med dig och du får vika.

Vågen 23/9-22/10

Du har en vag aning om att det kan bli riktigt roligt den här helgen om du bara vågar satsa och följa ditt hjärta. Bäst möjlighet till romantik finns det för tidigt födda singlar. I annat fall satsar du på vänskap och på familjen.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir roligt och varierande den här fredagen. Du har fler olika aktiviteter på gång och du ser till att vara i centrum för all uppmärksamhet. Underdagen får du höra ett rykte som du till en början tror är sant, men det visar sig vara falskt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du menar på att det måste finnas en förklaring till din väns beteende, men så enkelt är det inte. Du har haft alldeles för stort tålamod med den här personen, det är bara att inse att hen faktiskt inte lever upp till dina förväntningar av er vänskap.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen blir lite stillsammare inledningsvis. Mycket frisk luft och aktivitet den här veckan har gjort dig rätt så morgontrött. När du väl är igång så satsar du på att umgås med familjen. Kvällen blir förtrollande och lyxig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du går omkring och är irriterad på att saker inte fungerar på det sätt som du skulle vilja att de gjorde. Det handlar till stor del om detaljer som hela tiden tycks krångla. Kvällen blir speciell på ett positivt sätt. En kväll att minnas under lång tid framöver.

Fiskarna 19/2-20/3

Du drar dig undan idag för du behöver få tid för dig själv. Det har hänt mycket den senaste tiden och det har väckts starka känslor inom dig som du först nu börjar erkänna för dig själv. Den här dagen ger dig tid att analysera och komma fram till hur du vill agera.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

Annons