Lördag 15/4

15 apr, 2017
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

LÄS MÅNADENS HOROSKOP HÄR >

Väduren 21/3-19/4

Det blir en trevlig påskafton där mycket kretsar kring familjen. För dig är det viktigt att hålla dina nära omkring dig. Du har ett behov av närhet och att få vara dig själv utan krav. På kvällen tar du tag något som du undvikit under en lång tid.

Oxen 20/4-20/5

Det blir ganska stressigt den här lördagen. Olika omständigheter gör att du får ändra vissa av dina planer. Men när det händer saker så måste man anpassa sig och det har du märkt av den senaste tiden. I övrigt blir det en riktigt bra påskafton.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vet vad du vill och du tänker verkligen driva igenom din åsikt även om det kostar påskfriden. Din envishet kommer sig av att det här är inte bara ett infall utan ett beslut som växt fram under en längre tid. Vässa dina argument.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en trevlig och ganska händelselös påskafton som kantas av god mat och mycket skratt. Se upp med vad du äter, stjärnorna varnar för ohälsa i magregionerna och det kan ha med för mycket påskmat att göra.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en oro i ditt tecken och det handlar om att det är så mycket som är löst i ditt liv just nu. Du brukar uppskatta förändringar, men när det händer för mycket blir du trygghetssökande och det sker idag. Ett sätt att få värme är att samla familjen omkring sig.

Jungfru 23/8-22/9

Du vet att du inte kommer någon vart med en släkting. Den här personen är väldigt envis och det är nästan lättare att anpassa efter hen än att ta fajten. På påsken får du goda nyheter som rör din ekonomi.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en tvekan hos dig. Någon har kommit med ett väldigt frestande förslag, men i nuläget så passar det inte riktigt med ditt övriga liv. Du står och väger hur du ska göra och du skulle kunna behöva en pålitlig vän att prata med.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns passion och massor av kärlek i ditt tecken och det är bra. Du behöver verkligen få fram alla de känslor som du gått och burit på så länge. Under dagen sker något som får dig att tänka om när det gäller en ledighet eller en semester.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du avskyr att inte få tillgång till all information och idag är du ganska säker på att din partner undanhåller dig något. Alla hemligheter är inte dina så försök att hålla din nyfikenhet i styr. Det kan vara svårt men du måste visa att du har förtroende för din vän.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en ganska stillsam lördag där mycket handlar om släkt och vänner. Du njuter av att de dina omkring dig. Du har ett behov av att få vara när dem du älskar. Under lördagen får du dessutom ett samtal eller sms från någon och det gör dig extra glad.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är ganska stressig idag. Dina planer har inte fallit ut så som du skulle vilja att de gjorde, men du försöker anpassa dig till situationen och det går ganska bra. Det blir en bra påskafton till slut även om inledningen blir lite si så där.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har plötsligt sett en möjlighet som inte funnits där tidigare. Det är fortfarande lite kaos i dina känslor, men du börjar sortera ut vad du vill ha och hur du ska få det. En oväntad vänskap börjar sakta ta form under den här påskhelgen.

 

Klicka här för det senaste från Elle.se!

 

 

Annons